11 entry daha
  • ilk çıktığı zamanlardan beri iphone kullanan biri olarak yakın zamana kadar iphone 5s kullanmaktaydım. ne zaman büyük ekranlı, ergonomisi olmayan telefonları kurcalasam iphone'un yarattığı "vücüdun bir uzvu gibi hissettirme" olayının ne kadar önemli olduğunu düşünür, iki gıdım daha büyük ekran için bu ergonomiden vazgeçmenin mantıksız olduğunu savunurdum.

    2 hafta kadar önce telefonum arızalandı ve mavi ekran verip reset atmaya başladı, daha önceden başıma geldiği için tamir sürecinin pek hayırlı olmayacağını düşünüp 6s almaya karar verdim. boyutuna alışırım diye düşündüm. 2 haftalık kullanım sonucunda ilk defa bir apple ürünü beni rahatsız etti, üstelik 1,90 üzeri basketbol topunu tek elle rahatça kavrayabilen bir insanım. alışırım dedim ama alışamadım, sonuçta ne ellerim büyüyecek ne telefon küçülecek.

    özetle steve jobs'tan sonra apple bitti geyiğine girmek istemiyorum, çünkü piyasa iphone'u ekranı büyütmesi konusunda mecbur bıraktı. şimdi bu bahsedilen iphone 5se yi ucuz model gibi saçma bir mantıkla çıkarmak yerine adam akıllı donanımını koyup, sadece boyut farkı olacak şekilde çıkarmalarını bekliyorum. bu 6s denen ergonomi düşmanı büyük ve ağır telefonu da hali hazırda büyük ekranlı android kullanan babama kitleyip 5se alacağım gibi görünüyor.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap