2168 entry daha
  • uzun zamandır hakkında yazmak isteyip de ancak fırsat bulduğum sağlayıcı.

    öncelikle uzun yıllar ttnet kullanmış biri olarak ttnet'in kullanmadığımız telefon ve dünyanın en yavaş interneti için dünyanın faturasını yollamasının ardından ttnet ile bağları tamamıyle koparıp uydunet tercih ettik. o dönemde oturduğum semtte uydunet hizmetlerini hiç sıkıntı yaşamadan kullandık. 1 yıl boyunca çağrı merkezini aramak bir yana en ufak bir kesinti bile yaşanmadı. internet hızı 9.5 mb'nin altına düşmedi.

    ancak sonra taşınma zorunluluğu doğdu, ilçe değiştirdik. yeni semtimde tv yayını sürekli kesildi, internet yavaşladı. çağrı merkezi ve teknik servis hep cevap verdi evet ama yayındaki sıkıntıyı düzeltemediler. sonra taahhüt bitince ya düzeltin paket yükseltelim ya da gidiyoruz deyince küçük teknik bi ayar çektiler, hem yayın hem internet düzeldi. paketi yükselttik ve 25 mb hızlı olana geçtik. 2-3 ay herhangi bir kesinti olmadı ama sonrası fecaat. yayın rezalet, internet rezalet, çağrı merkezi rezalet, teknik servis rezalet. gel gör ki şikayetler bir üst yöneticiye yansıtılınca siteye gelen ana kablolar yenilendi ve sorun çözüldü.

    yani demem o ki, oturduğunuz semte göre de değişiyor sanırım altyapının kalitesi. o civara hangi tarihte geldiği, kabloların eskime durumu, abone sayısı gibi şeyler de etkiliyor kalitesini.

    uydunet mi ttnet mi derseniz herhangi bir reklam gelirim olmamasına rağmen hala uydunet derim. zira ttnet'in yolladığı kol gibi fatura hala içimde bir öküz misali oturuyor.
1795 entry daha
hesabın var mı? giriş yap