5471 entry daha
  • zeytoşumun patoloji sonuçlarını dün almıştık. kitlenin içinde çok az da olsa kötü huylur şeylere rastlamışlar ve doktorumuz "hoca"sına danışarak bize ne yapmamız gerektiğini söyleyecekti. evet, dün nasıl kahrolduğumu beni azcık tanıyan herkes şu an tahmin etmiş olmalıdır eminim.

    az önce gelen bir bilgiye göre, zeytinimizin kemoterapi vb. bir şeye ihtiyacı yokmuş ilerisi için. çok şükür. yalnız ayda bir kontrole gitmemiz, elle vücudunu sürekli olarak kontrol etmemiz gerekiyormuş şişlik falan var mı diye. zaten benim mıncırmamdan sebep minik şişliği bulmuştuk. demek ki ben iyi bir şey yapıyorum -_- bunun dışında yediğine içtiğine dikkat edeceğiz. zati proplandan başka bir şey yedirmiyoruz. alerjisi var evladımın. ve sürekli mutlu edecekmişiz, üzülmeyecekmiş. allahım, yarattın madem devamında da bak bakalım neler yapıyoruz. bir kediyi nasıl mutlu edebiliriz? gece kalkıp oyun oynarız artık :) ya da her gün yaş mama veririz. ya da dışarıdaki bebelerin sosislerini, pudinglerimizi, sucuğumuzu peynirimizi, aktivya kayısılı yoğurdumuzu falan veririz. adam bunlarla mutlu oluyor. her şey iyi tamam da burası fena işte. kendileri dün çiğ pırasa yiyordu. pırasa verince mutlu mu olacak? zeytini mutlu etmek midesini hoş tutmaktan geçiyor anladığınız üzre.

    bari yanında bunlardan bahsetmeyelim de bize mutsuzum ayağı yapmasın. ya da bunu bana demeyeceklerdi. oğlum mutsuz olacak diye kahrımdan vefat edebilirim.
6750 entry daha
hesabın var mı? giriş yap