4 entry daha
  • gecen gun ucurmuslar kendisini.

    (bkz: 5 şubat 2016 aqua boileau'nun uçurulması)

    ondan evvel, yakin zamanda ip adresinin bloklandigindan suphelenmisti. modemini resetleyince duzeldigi icin boyle dusunmustu. baska bir yerde, eksisozluk'ten bagimsiz baska bir teknik husus sebebiyle giremiyor olabilecegine yonelik eyyorlamistim kendisine. eksisozluk yonetiminden birilerinin oturup 1 yazarin ip'sini engellemekle ugrasabileceklerine ihtimal vermedim.

    ilk "uctum" dediginde aklima eksisozluk'te ucmak gelmedi bile. bir seye sevindi de uctu gibi dusunmustum ilk.

    ihtimal vermedim cunku etliye sutluye bulasmayan, millete ofke kusan entry'ler yazmayan; bir aralar bazi norolojik rahatsizliklar uzerine de entry'ler girip farkindalik yaratmaya baslamis birinin ucurulacagini. demek ki yonetimde birisi takmis kendisine bir suredir.

    buyuk ihtimal durumcunun tayfasi aqua kendi bloguna link verdigi icin ucurdular.

    aqua'nin ucurulusu, artik sozlugun zaman harcamaya degmeyecek bir ortam oldugunun ispatlarindan bir digeri. her lafi sozlukte infial yaratan populer bir yazar olsaydi rezillik rezillik diye aglardi millet gunlerce. ben de bir suredir cevreme "ekside zaman harcamaya degmez" demeye baslar oldum zaten.

    esas rezillik mal mal tartismalarla sozlugun icine etmis tayfaya istatistikler artsin, reklam fiyatlandirmalari yukselsin, paralar tavan yapsin amaciyla goz yumuluyor olmasi.

    ssg birakti, bir neslin bildigi sozluk bitti. ben de buyuk ihtimal son entry'mi bu olay vesilesiyle otaku yoldas aqua'nin anisina girmis oluyorum.

    ek:
    tahmin ediyorum ki "aqua boileau" basligi sol frame akisinda gozukmeyecek sekilde ayarlandi bu ucurulmanin uzerine. bu entry'nin akabinde baslik sol frame'de goruntulenmedi. tarihi, zamani belli. sozluk yonetiminin 1 yazara bu kadar takabilecegini daha once hic dusunememistim. bu baslik eksi sozluk kanalina bagli. o kanalda da gozukmuyor baslik: https://eksisozluk.com/basliklar/kanal/ekşi-sözlük

    moderasyondan hangi manyak bu kadar takti acaba aqua'ya merak ediyorum simdi.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap