9 entry daha
  • bir dönem zirvedeyken kokain bağımlılığı ve lüks düşkünlüğü yüzünden parasını, kariyerini ve itibarını kaybetmiş adam. geçirdiği rehabilitasyon sürecinden sonra şimdilerde kendini tekrar müziğe vermiş durumda. şaşıracaksınız ama 2 ay önce instagram sayfasından kanlı bıçaklı hale geldiği timbaland ile buzları erittiğini ve yakında tekrar beraber çalışmaya başlayacaklarını duyurdu. aynı şekilde dr. dre ile de tekrar çalışmak için sabırsızlandığını ve bunun gerçekleşeceğine inandığını söyledi. henüz verdiği bir ropörtajda "i burnt a lot of bridges with my drug use and pissed a lot of people off" demesi en azından yaşadıklarından ders aldığının göstergesi. son dönemde verdiği röportajlardan aklımda kalan ve sizlerle paylaşmak istediğim bir iki anektod daha var. gelmiş geçmiş en önemli 3 müzik prodüktörünü say dediklerinde hiç düşünmeden quincy jones, dr. dre ve timbaland isimlerini, yaptığı en iyi 3 şarkı olarak da let me blow your mind, you got me ve me myself and i şarkılarını, en iyi 3 rapper için jay-z, biggie ve tupac isimlerini söylemiştir. dr.dre ile tanışmasını anlatırken de, kendisiyle tanışmak için stüdyoya gittiğinde o zamanlar ona dinletebileceği herhangi bir prodüksiyonu veya hit şarkısı olmadığı için yapabileceği en iyi ve tek işi yaptığını, yani piyanonun başına geçip ona bir şeyler çaldığını söylüyor. dr. dre'nin tepkisi ise şu oluyor "you ain't going nowhere!".

    "come back" diye adlandırdığı bu döneminde rick ross ve chris brow ile yaptığı sorry şarkısı hala ne kadar büyük bir müzisyen ve prodüktör olduğunun kanıtı.

    daha sonra burayı kendisinin herkesin bildiği piyasa işleri dışında arka planda kalmış veya değeri bilinmemiş mükemmel eserleri ile editleyeceğim. ilgilenenlere takipe almalarını öneririm. şimdilik hoşçakalın.

    (bkz: the once and future)
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap