6 entry daha
  • http://www.safirbetting.com/

    dolandırıcılık yöntemini de yazayım, cankuş olmayın.

    şimdi bu orospu evlatları facebook üzerinden profillerle iy/ms tek maç paylasıyor. genelde 2/1, 1/2 şeklinde yüksek oranlı. diyor ki bu siteden oynayın oranı yüksek. bizim dana arkadaşta üye oluyor, para atıyor. bu lamerlerin verdiği siteden, verdiği maçı (55 oranlı) oynuyor. kazanıyor. 100 tl 55000 tl oluyor. sonra başka bir maç daha veriyorlar. 25 oran, 20 bin tl basıyor bizim eleman. böyle böyle kazanarak gidiyor. ve hesabında 2.888.000 gibi bir para biriktirmiş.

    parayı çekmek istemiş bugun. çocuktan vergi istemişler. 5 bin tl gibi. beni aradı, "abi böyle böyle vergi istiyorlar" diye. bazı sitelerin para çekerken zorluk cıkardığını biliyorsunuz. başta şaşırdım, paranın büyüklüğünden ötürü, hesap id lerini verdi, girdim baktım gerçekten de öyle. sonra maçları kimden aldığını, hangi maçlara oynadığını sordum. siteden baktım. gördüğüm manzara, dün gece bir maça oynamış yine 55 oranlı, belçika liginden zulte'ye. ben de oynadım zülte'ye ama maçı bugun anderleth ile diye biliyodum. baktım 20 bin tl basmıs ve 2/1 kazanmış bahsi. nesine'den girdim maç bugun. dün öyle bir maç yoktu yani.

    tezgah güzel. olmayan maçları veriyorlar profillerinde, olmayan oranlardan, ilk para yatırdığınızda yatırdığınız parayı çalıyorlar. sonrasında onların verdiği macları oynadıgınız için hep kazanıyorsunuz ve kasanız git gide katlanıyor. paranızdan(aslına öyle bi para yok, maçlar ve sonucları sahte) çekmek istediğinizde vergi ücreti 5000 tl yi yatırın verelim paranızın 10 da 1 ini diyorlar.

    canlı desteğe girdim cocuktan şifre ve hesabı isteyip. aramızdaki konuşma:

    http://i.hizliresim.com/mlnmp2.jpg

    http://i.hizliresim.com/7m0gya.jpg

    http://i.hizliresim.com/yl7opm.jpg

    sonuncu da küfür var. küfür eden üçkağıtcı canlı destekteki ipne evladi operatör :)

    neyse diyeceğim o ki. kanmayın.. ne facebooktaki maç verenlere, ne de verilen bahis sitelerine.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap