6 entry daha
  • fragmanı hoşuma giden ve içinde okan yalabık barındıran film. konusu da çekimleri de klişe dışı duruyor. bunlar artılar. lakin bu artılara ve türk filmlerini vizyondayken izleyip minicik de olsa gişe katkısı yapmayı tercih ediyor olmama rağmen* bu filme gitmesem mi dedirten büyük bir faktör var. belçim bilgin ve meryem uzerli'nin sevildiği izlenimi edinilip her yerde önümüze sürülmelerinden çok sıkıldım ve buna bir katkı da ben yapmak istemiyorum. film fragmandan umut verse de, bilemiyorum altan... senaristin huzur sokağı filan yazmış olmasına hiç girmek istemiyorum.

    belçim bilgin bkm filminde oynayıp yine "buralara kocam sayesinde gelmedim" röportajı verecek, hazır olun.

    eğer izlersem, film bittikten sonra bu laflarımı yemiş olmayı diliyorum. ülkede anaakım filmler de güzel olsun, ben yanılmaya razıyım. buralar hep editlenir umarım.

    not: aslında başrol bora akkaş sanırım ama diğerlerinden daha az anılıyor nedense. ünlü abi bu çocuk. ayrıca ayça eren de var yanılmıyorsam ama onun adını hiç duyamadım.

    edit: bugün izledim. meryem uzerli beni yanıltıp, ilk zamanlarındaki tatlı meryem olmuş yine. yapımcıyla kanalın (ve ayrıca reklamcıların ve muhtemelen kendisinin) iticileştire iticileştire mahvettikleri meryem değildi filmdeki. belçim bilgin yanıltmadı sağolsun. ayrıca senaryoda çok sevdiğim uygar şirin'in de payı varmış. o da not olsun.

    uygun bir zamanda daha uzun yorum yapmak isterim. şu an için sadece eli yüzü düzgün, temiz bir film olmuş (bazı sahneleri çok başarılıydı özellikle) ama konusuna göre yeterince etkileyici değildi demekle yetineceğim. ve evet başrol gerçekten de bora akkaş ve adı dört büyükler(!)'den sonra yazıyor. isme tapan zihniyetler son bulunca daha güzel filmler yapacağız, şimdilik klişelerden kurtuluşumuza sevinelim bari.
238 entry daha
hesabın var mı? giriş yap