5 entry daha
  • spor ve sağlıklı beslenme konusuna gönül vermiş, tüm bilgi ve tecrübelerini başka insanlarla maddi bir talep olmaksızın paylaşan iki kardeşin kurmuş olduğu oluşum. harika da bir web sitesi yapmışlar : [http://gencvefit.com/

    düzenli spor yapmaya başlamış ve sağlıklı beslenme konusuna da kafa yoran birisi olarak kendilerinden oldukça faydalı bilgiler öğrendim.kendilerinin önerilerini dikkate alarak hem beslenme hem de antrenman programımı değiştirerek çok daha iyi sonuçlar almaya başladım. bir gram açlık, yorgunluk çekmeden mis gibi sporumu yapıyorum, kilomu veriyorum ve kas inşa ediyorum.

    kendi web siteleri ve youtube kanalıyla paylaştıkları videolar da insanlara spor ve sağlıklı beslenme konusunda neler yapılması gerektiğini bilal'e anlatır gibi anlatıyorlar. ayrıca vermiş oldukları önemli bilgilerin de bilimsel araştırmalarını aynı videoların linklerinde veriyorlar. yani kulaktan doğma, içi boş ,temelsiz şeylerden bahsetmiyorlar. onlarca bilginin bir süzgeçten geçirilmiş halini sunuyorlar.

    bu iki kardeşin bu emeklerini çok kıymetli ve takdire şayan buluyorum. spor yapmaya başlayan, hatta spor yapan ,beslenme konusunda sıkıntı yaşayan insanların kendilerini takip etmesini en azından bu insanların yapmış oldukları çalışmalara bir göz atmasını şiddetle tavsiye ediyorum. gerçekten sonuç alacaksınız.

    buradan gökhan ve volkan kademlioğlu kardeşlere de emekleri için kendi adıma çok teşekkür ediyorum.

    edit: kendilerinin şiddetle önerdiği antrenman sonrası çikolatalı süt içilmesi önerisine spor yaptığım salonun hocası ilk başlarda karşı çıkmış '' ne alakası var '' tarzında bir cümle kurmuştu. hocama kendilerinin youtube videolarına bakmalarını önermiştim. geçtiğimiz hafta spor salonunda hocamın masasının kenarında bir adet 200 mm'lik bir nesquik gördüm. bu ayrıntıyı da paylaşayım buradan :)
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap