1 entry daha
  • görüp görebileceğiniz en pislik insanlardır, çoğunluğu genellikle 60 yaşın üzerindeki insanlardan oluşur. özellikle marketlerde satılan tüm ekmekleri ellemeden alacaklarını ekmekleri seçemezler. sırf bunlar yüzünden marketten ekmek almıyorum, orospu çocuğu hangisini alacaksan al siktir git. hepsini ne bok yemeye elliyorsun?
    az önce mesela abartısız 70 yaşında bir kadın önce kafasını kaşıdı, sonra ekmek reyonunun önüne çadır kurdu sırayla en arkadaki ekmeğe kadar hepsini elleyip, ekmekleri reyonun içinde sağa sola atıp bir tanesini torbasına koydu.

    yaşlı insanlara müsamaha gösterip saygılı davranmak gerekiyor ama türkiye'de açık ara en saygısız kitle yaşlılardan oluşuyor. sıra beklerken önündekiyle arana mesafe koyarsın, malum önündekinin götüne yapışınca sıra sana daha çabuk gelmez. bu insanlar gelir o boşluğa girer. insan adet yerini bulsun diye nezaketen "evladım öne geçebilir miyim?" diye sorar ama nerede, adam/kadın gelmiş 100 yaşına ama nafile. yaşlarına hürmeten ses çıkarmıyorsun ama hakikatten ülkedeki en patavatsız kesim yaşlılarımız. otobüs veya metrobüse binmeye çalışırken yaptıklarını anlatmaya gerek bile yok. keza bim vb. marketlerin aktüel günlerinde sabahın köründe gelip marketin önünde toplanmaları, market açıldığında içer girerken izdiham yaratıp insanları itip kakmaları. 10 saniye geç girse içerideki malların tükeneceğini filan zannediyorlar galiba.
    bir gün biz de yaşlanacağız ve umarım bunlar gibi saygısızlık yapmadan bir ömür geçiririz.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap