3 entry daha
  • bagdat caddesi civarinda magazasi olan pahali herseyci. kozmetik, ayakkabi, canta, saat. vs ne olursa bulabilirsiniz. fiyatlar yuksek, markalarin politikasi sebebiyle. bu anlasilabilir. begenen alir begenmeyen almaz. anlamadigimsa su; 1 hafta once is cikisi kafa karisik aldigim ama sonra pisman oldugum cantayi geri almama politikasi. sultanahmetten turist isi canta aldim sanki yakar top misali top kucagimda kaldi.
    1 liralik esyanin 5 lira olma sebebi musteri memnuniyeti ve insanlarin kiymetli, degerli hissetmek icin yaptiklari alisveristir. kimse hic cantasi olmadigindan olmeye yakin magazanizdan alisveris yapmiyor. keyfinden yapiyor. ve sizin suadiye magazaniz keyfimi kacirdi. yarin musteri hizmetlerini arayacagim. ama sikayetimvar da oyle cok sikayet varki cok umudum da yok. yine de olur ya merak eden olur ya da allah korusun basina gelen olur diye sonucunu yazacagim editleyip.
    edit: bìr degisiklik olmadi, musteri memnuniyeti diye birsey yok bu magazada. garip politika, ben bir daha adim bile atmam. dandik dedigim firmalar bile urunun arkasinda duruyor. sanki yakan top satti ya kosarak kaciyor. (bkz: demsa group)
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap