10 entry daha
  • 1.8 xr 16v hb 116 hp versiyonunu kullandığım peugeot modeli. araç şuan 120 bin km'de, 10 bin km önce tüp takılmış. ara hızlanmaları, vites aralıklarının kısa olması sebebiyle geçişleri gayet atik. araç tabiri caize resmen uçuyor. kalkışlarda 2010 üzeri 1.6 bir çok araca toz yutturuyor.

    ilk sahibinden aldım emekli bir amcadan, hiç yıpratmamış kız gibi bakmışlar araca. 99 model olmasına rağmen araçta çift hava yastığı, klima, yağmur sensörü, abs, 4 otomatik cam, elektrikli sunroof bulunması beklentileri fazlasıyla karşılıyor. iç malzeme kalitesi ise orta seviyede. ancak kapı döşemelerini kalitesiz bir malzemeden üretmişler, kenarlarından atabiliyor. ön konsolun dizilişi gayet sade ve kullanışlı, aracın teybi bile orjinal, onu çıkarıp yerine yeni nesil bir teyp bağlatmak ise biraz sıkıntı yaratabilir. cunku teybin kenarları sivri, dikdörtgen olarak tasarlamamışlar sorunu çözmek için teyp çerçevesi almanız gerekiyor. aksesuarcılar 80 lira fiyat çekiyor, şirinevler'deki toptancılardan yarı fiyatına temin edersiniz. bagajı ise gayet kullanışlı, arka koltukların yere paralel bir şekilde katlanmasıyla baya bir alana kavuşuyorsunuz. sanırım kendisiyle uzun süreli bir ilişkimiz olacak. olumlu veya olumsuz bir durum olduğunda bu entry editlenecektir.

    kullanım sonrası editi: aldığımdan beri 8-10 bin kilometre yaptım. aracın tüp-benzin geçişleri hiç fark edilmiyor. benzin-tüp arasında da bir performans kaybı hissedemedim. bilemiyorum belki de benim aracın lpg'si yeni, yada motoru yıpranmadığı için. ayrıca o teyp çerçevesini de almayın!!! teyp çıkarıldıktan sonra, dikdörtgen bir iskeletle karşılaşıyorsunuz. aldığınız teyp de oraya cuk diye oturuyor. yani tamamen sizin isteğinize bağlı çerçeveyi almak. ben mallık yapıp aldım, zaruri bir durum değil. sonuç olarak şuana kadar beni üzmedi.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap