3 entry daha
  • a spor'da spikerlik yapmaktadır..

    programlarında özellikle izleyici mesajlarına da yer veren biri. ancak allah için birisi kendisini uyarsın, yorumculara izleyicilerden gelen soruları seçerken bunları bi' beyin süzgecinden geçirsin.. soruların %90'ı saçma sapan oluyor çünkü.. misal;

    karşısında bülent timurlenk var diyelim ve gs üstüne konuşuyorlar.. işte adam iki saat gs'nin artılarından eksilerinden bahsediyor, takımın kötü gidişinden vs vs o sırada çiğdem ceylan araya giriyor..

    "ahmet bey'in bir sorusu var, öncelikle kendisine teşekkürler.. ahmet bey diyor ki; bence bu hafta galatasaray forveti şov yapacak ve eleştirilere gereken cevabı verecektir. gençlerbirliği maçında en az 5 fark bekliyorum." sonra yüzünde şöyle bir ifade beliriyor ":))))))))))))))))))))))))))" ardından devam ediyor.. "evet, sayın timurlenk siz ne diyorsunuz bu konuda? sizce galatasaray 5 fark atabilir mi?"

    haliyle karşısındaki adam da paralize oluyor. içinden küfürü bastığına ise kesin eminim. lan adam daha iki saniye önceye kadar 2 saat gs'nin ne kadar kötü durumda olduğunu anlatmış.. dalga mı geçiyorsun?

    bu ve benzeri inanılmaz saçma sorular soruyor hiç durmadan programlarındaki konuklara..
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap