1 entry daha
  • http://youtu.be/8ouvk2yca9e

    geldi sonunda. 0.89 lira feda olsun. yok pit10 öldü de, yok anka kuşuydu da, yok küllerinden doğdu da falan diyip olayı romantikleştirmeye gerek yok. pit10 aynı pit10. ben hep severek dinlerdim, şimdi de severek dinliyorum. zaten m.ö ve m.s olarak sanki dev ayrım varmış gibi abartmaya gerek yok. sadece isim değişikliğine gidildi olarak yorumluyorum. adamın kaç senelik oturmuş vokal stili var zaten. ister pit10 de, ister server uraz de. müziği duyunca kafanda bu adam canlanıyor.

    çok kişisel bir yorum olacak ama sanki son albümünde 'lan kaç yaşına geldik artık patlama yapıyosak yapalım yoksa tren kaçıyor' gibi bir gerilim halindeydi gibi geldi bana. onun için biraz kendinden uzaklaştı. bu şekilde sadece matematikle müzik yapmak keyif vermediği ve önemli olanın müzik değil, reklam olduğu bir süreçten geçtiği için müzikten soğudu. önemli olan insanların parçaları sevmesi değil, kliplerin kral tv'de dönmesiydi. şimdi besbelli ki patlama yapmak gibi bir çabası yok. sadece keyif aldığı şekilde müzik yapıyor. aslında tam olarak şimdi umrunda değil.

    klibi de çok beğendim. 34. saniyede mezar taşında 'enver baruter' yazması epey iyi ve yerinde bir gönderme olmuş. aralarında ne oldu da bu ateş bu kadar büyüdü bilemiyorum. umarım bi younow yayınında falan açıklar detayları. saç sakal on numara olmuş bu arada.

    yeni şirketi de hayırlı olsun. umarım güzel işlere imza atar. bence en iyisini yaptı. zaten düşünüyordu böyle bir şey. bilgisayar olarak da imac'e geçmesi, bu aralar tek bir yanlış adım bile atmadığını gösterir nitelikte.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap