1 entry daha
  • sony, film projesini tekrardan hortlatmış. bilindiği gibi spider-man için sony ve marvel anlaşmıştı. spider-man, mcu filmlerinde görünebilecek, solo spider-man filmleride mcu içinde geçecekti. spider-man olarak ise tom holland seçilmiş ve holland ilk kez captain america: civil war'da çıkacaktı.

    şimdi buraya kadar her şey yolunda gibi görünüyor. lakin sony, bu venom filminin tom holland'ın spider-man filmleri ile bağlantısının olmasını istemiyormuş. bu aynı zamanda mcu ile de bağlantısının olmayacağı anlamına geliyor.

    venom, spider-man ile var olan bir karakter. spider-man'siz bir venom origini olmayacağına göre sony'nin bu kararla yapmak istediği şeyi anlamsız buldum. ne yani bu film için yeni bir spider-man'i seçilecek. böyle bir şeyde olamaz. üstelik mcu'nun dünya'nın en popüler film serilerinden birine dönüştüğünü düşünürsek mcu'da geçen bir venom filminin fanları sevince boğması dışında sony'e çok büyük bir kazanç getireceğide kesin. bunlara ek olarak tom holland'ın civil war ve solo spider-man filminden sonra solo venom filminde de olası bir çıkışı yine venom filminin başarısını katlayacaktır.

    ama demek ki sony bunların hepsini elinin tersiyle itiyor. e zaten 23 jump street ve men in black crossover filmi yapmak isteyen bir şirkettende fazla mantıklı bir hareket beklenemez.
586 entry daha
hesabın var mı? giriş yap