2 entry daha
  • her proje gibi dinamikleri değiştikçe yaklaşık olarak buraya benzeyecektir, memnun olmayanların sayısı artacaktır.

    neden? çünkü bizim kültürümüzde liberal olmak yoktur, birşeyci olmak ve topluluğun büyük kısmının birşeyci olması istenir, beklenir. gerçek hayatta ülkenin büyük kısmına çomar diyen insanlar, o çomarların sözlüğe gelişiyle rahatsız olmaya başladılar. sorun şu aslında: bu proje kodlandığında, hatta abartıyorum, sedat sözlük kodunu verip beğenmiyorsanız kurun kendi sözlüğünüzü, az ileride oynayın dese, aynı sorunlar yeni sözlüğün başına geldiğinde nasıl bir yaklaşım gerçekleştirilecek? işe yarayacak bir tür herkesi mutlu eden anayasa yapabilirseniz buyurun burada da uygulanmasını isteyelim. göreceksiniz ki bu herkesi mutlu eden anayasa yapma işi de sonuca yaklaştıkça başta en hevesli insanlar dahi sonuçtan o kadar da mutlu olmayacak.

    bir birlikteliğin sayısı arttıkça ortak beğeni kalitesi düşecektir. ya çomarla benim oyum bir mi olacak noktasına geleceğiz ya da mutlu azınlık üst kurul, sözlük ruhban sınıfı oluşacak. şu anki sözlükte de dürüm sever ruhban sınıfını beğenmiyorsunuz. kanzuk: dürümü ben de seviyorum, yaptıklarını sevmiyorum. ama yerinde olsam çok farklı karar veremeyeceğimi biliyorum. tasarımı bu kadar rezil etmeyi ben bile başaramazdım o ayrı konu.

    bilemiyorum adnan. bu sorunu nasıl çözeceğinizi bulun, sözlüğünüz ayağa kalkana kadar tüm sunucu giderlerinizi ücretsiz karşılayacağım. az laf çok iş.

    istediğiniz işletim sistemini (isterseniz w2012 + mssql 2012 lisansı dahil) de ödeyerek sisteminizi hazır vereceğim. eğer bir dernek/yetkili grubu/ruhban sınıfı da oluşturabilirseniz oturup başabaş noktanıza kadar ücretsiz hizmet vereceğime dair servis seviye sözleşmesi de yaparız. başabaş noktanızda ister benimle çalışırsınız, ister başka yerden hizmet alırsınız. asli işlerimi aksatmadığı sürece kodlamanıza da destek vermeye çalışırım.

    hodri meydan!
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap