aynı isimde "kanzuk" başlığı da var
1728 entry daha
  • kötü yönetici nasıl olunur 101 dersinde rahatlıkla örnek vaka olarak incelenebilecek "yazar".

    (bkz: adam rte çıktı rıza baba)

    tema değişir, tema geliştirilir, o çok sorun değil, asıl sorun şark kurnazı esnaf tavrı.

    tema değişimi savunmasını değişikliğe karşı direnç üzerine kurdu. oysa, kendisi de eleştiriye direnç gösterdi. diğer yandan, ekşi sözlük kullanıcı sözleşmesi'nin değişmesi ve ekşi şeyler emrivakisi çok daha sorunlu konulardı.

    bir yazar bu ikisini şu entry'de çok güzel özetlemiş.

    her şeyi gözönüne aldığımızda beni en çok rahatsız eden şey tüm bunları yapan, organize eden ve arkasında ısrarla duran kanzuk maslahlı yazar başak purut'un bir hukukçu olması.

    uzlaşma, haklar, telif, emek gibi şeyleri kendisine hatırlatmam abes kaçsa da, adalet hakkında ne düşündüğünü çok merak ediyorum. adalet nedir başak purut'a göre?

    sözlük'ü bir "realm" olarak görüp, sözlük'ün kullanıcı sözleşmesini, ekşi şeyler uygulamasını, ticari yaklaşımı falan birleştirip, bu realm'in hukukunu kafasında canlandırdığında, ekşi sözlük'te nasıl bir adaletin var olduğunu anlatabilir mi bize?

    o anlatsın ya da anlatmasın, ben ekşi sözlük'te artık adaletin olmadığına inanıyorum ve bu nedenle de ekşi şeyler'de paylaşılacak nitelikte entry girmeyeceğimi buradan beyan ediyorum. örnek:

    (bkz: bilimsel doğrudan demokrasi/@aran suildur)
    (bkz: great filter/@aran suildur)

    ben oturup düşüneceğim, düşünebilmek için yıllarca bir şeyler öğreneceğim, biriktireceğim, ve, bunları sırf buraya yazdım diye bunları nakite dönüştürme hakkı benden başkasında olacak, he mi? o zaman ben de o nitelikte bilgi paylaşmam, olur biter.

    hele bir de, bugün akşam saatlerinden itibaren yaşanan entry silememe ve düzeltememe durumu yok mu? ne farkın kaldı recep tayyip erdoğan'dan sayın başak purut? böyle mi adalet sağlanıyor, bu mu hukukçu kişiliğiniz?

    bir kutsal bilgi kaynağı vardı, iç ettiniz, aferin.

    ekleme : bir de şöyle bir şey yazdım. ne oldu, neden oldu vs.

    (bkz: 7 mart 2016 kanzuk açıklaması/@aran suildur)
1889 entry daha
hesabın var mı? giriş yap