4 entry daha
  • 28.02.2016 tarihinden aldığım çamaşır makinasının çalıştığımdan ve yeni ev kurduğumdan dolayı 05.03.2016 cumartesi günü teslim edilmesini ve kurulmasını talep ettim.

    aldığı yer bana biz servis randevusunu alırız çamaşır makinasının teslim edildiği gün servis gelir kurarlar dedi ve ben ödemeyi yapıp olay mahallini terk ettim.

    05.03.2016 günü geldiğinde nakliye gerçekleşti fakat aldığım yer servis talebinde bulunmamış bekleye bekleye bir hal olmuştum. aldığım yerinde ''abi biz aradık servis gelmemiş'' gibi cümlerle kandırmasını sindirdim. zaten zamanım olduğu için önümüzdeki hafta cumartesi günü yani 12.03.2016 tarihine randevu alma kararı aldım.

    sükunetle servis çağrı merkezi numarası olan 444 50 10 ' u aradım. bir bayan çıktı ve bundan sonra konuşmalar başladı.

    ben: ben bir çamaşır makinası aldım böyle böyle olayları geçti ben 12.03.2016 tarihine kurulum için servis almak istiyorum.

    ariston: peki beyfendi yardım olalım (isminiz falan filan...)

    ben: fakat ben çalıştığım için ve şuan burada oturmaya başlamadığım için ancak 2 den sonra burada olabiliyorum.

    ariston : beyfendi o bölgeye servisimiz 9:00 - 13:00 saatleri arası olduğunda o saatlerde servis gelmez.

    ben : peki ben hiç o saatlerde burada olmazsam ve her servis randevsundan orada bulunmazsa makinayı kullanamayacakmıyım.

    ariston : peki bir yakınınız akrabanız filan yok mu?

    ben : yok istanbul' da tekim ve kimsem yok.

    ariston : beyfendi sadece en son randevuya alabilirim. başka birşey yapamam.

    ben : peki istinai bir durum olarak göze alma şansınız yok mu? (halen müşteri olduğumun farkında olmadan sanki ben bir şey satmışım gibi rica eder durumdayım)

    artiston : hayır beyfendi böyle bir uygulamamız yok.

    bu konuşmaların devamı kısır bir döngü içerisinden devam etti ve parasını ödeyip aldığım ve müşterisi olduğum hotpoin ariston'un isteklerine uymak zorunda olacağım.

    özetle bu tür markaların müşterisinin parasını aldıktan sonra tanımaması durumunu başıma geldikten sonra öğrendiğim alınmaması gereken bir markadır.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap