671 entry daha
  • olmasaydı sonumuz böyle.
    taaa zuxxi de asparagaz'ın linkini görüp, asparagazda sözlüğün linkini gördüğüm andan beri buradayım. burada büyüdüm, arkadaşlar edindim, bunalımlı ilk gençlik ve üniversite yıllarını buraya döktüm. yıllardır yazar olmak hep gurur vericiydi. . çünkü mesela bu entry'di bizim için eskiden, o zamanlar, küçük şehirlerde kimseyle paylaşamdığımız ilgi alanlarını paylaştığımız, 13-14 yaşında bunlara dair bir şeyler öğrenebildiğimiz, üstelik de türkçe bir platformdu. son zamanlarda yaşanan bariz kalite düşüşüne rağmen bazı bilgilere sadece buradan ulaşabiliyorduk, bazı yazıları okumak sadece burada tad veriyordu. ancak bu, gidip de devamını okuyayım demenizden önceydi.
    ben, gençlik hayallerimin aksine iyi bir yazar olmadığımı da burada öğrendim. son zamanlarda çok yazmıyordum, bundan sonra da pek yazabileceğimi sanmıyorum. zaten sevdiğim herkes teker teker gitmişti çoktan, ben de eski günlerin hatrına kalıyordum biraz. bir de halen, her şeye rağmen güzellikler vardı burada. ama artık buraya geldiğimde eskiden yaşadığım "gerçek hayattan uzaklaşma" hissini yaşayamıyorum. her gün saatlerce maruz kaldığım her türlü kötülüğe bir de burada maruz kalıyorum. ve artık dayanamıyorum.
    belli ki eski günleri de getireceksiniz fitil fitil burnumuzdan, o zaman bize de gitmek düşer. açıkçası gitme kararını almanın en önemli sebebi şu resimdeki sözlüğü görünce neler kaybettiğimizi fark etmek oldu.
    2860 entryimi silmeye uğraştığım günler boyunca da hem kanzuk hem de ssg’nin tavrını görerek ayrıca sinirlendim, dakikada 2 entry silme kısıtlamasına rağmen uğraştım. keyfimizin kahyası değilsiniz beyler. ben bu entry ve paqhoya söz verdiğim entrymin kalmasını istiyorum, buraya bunca sene dökmüşüm. tavıra bak. giderayak bu terbiyesizliğe, bu tavıra sinirlendiğimizden gidiyoruz. bu arada eskiden sevdiğim ve takip ettiğim alwayssleepy, larden loughness, sahtepetrucci, martenit gibi benimle aynı nesilden, aynı hisleri taşıyan birçok ismin de gidişini gördüm. biliyorum ki hepimizde bu mutsuzluk var.

    yine de her şey için teşekkürler. so long and thanks for all the fish.
384 entry daha
hesabın var mı? giriş yap