• ekşisözlük isyanını dindirmek için kendimle yaptığım uzun istişareler sonucunda ulaştığım çözümdür.
    (bkz: yatakta kendi kendine düşünürken lafın lafı açması)

    ilk adım olarak, ekşi şeyler'de entryleri yayınlanan yazarlara sözlüğü reklamsız kullanma hakkı tanıyoruz (kabul edin kimsenin aklına gelmemişti).

    ardından içimizde fırtınalar kopuyor; sizlere bu denli değer veren biz, entryleri ekşi şeyler'e girecek kadar beğenilmeyen yazarları unuttuk mu? tabi ki hayır.

    derhal ekşi sözlük pro'yu icat ettik; üstelik yalnızca aylık 9,90 tl. parasını sonuna kadar hak ediyor zira yalnızca reklamsız görüntüleme değil, pek çok özelliği bir arada sunuyor, nasıl mı?

    - buraya bakarlar -
    sivrisineklerin 47 tane dişi olduğunu biliyor muydunuz?
    - buraya bakarlar -

    ekşi sözlük pro'da;

    - devamını okuyayım butonuna bastıktan sonra, devamının gelmesi için 10 saniye video izlemek zorunda değilsiniz (tamam bunu şimdilik koymadık da, düşünmedik de değil ya).

    - devrimsel mysql kodlarımız ile dakikada 4 entry silebiliyorsunuz.

    - sayfa rengini istediğiniz gibi düzenleyebiliyor ve hatta eski tasarımı dahi kullanabiliyorsunuz (gerçekten zor oldu, cidden bak, hakkaten, valla zor oldu ya, ssh tamam direnme değişime).

    - resmi mobil uygulamamızı (!) ücretsiz kullanabiliyorsunuz.

    - sol tarafa gömülü gelen alakasız videolar size özel özet geçiliyor.

    - işimize gelmeyen entry mi girdiniz? sizi uçurmuyoruz. "no entry zone" adını verdiğimiz bölgede misafir ediyoruz. burada kısa bir kandırma / beyin yıkama videomuz var, aralarda küçük şakalarla falan da süsledik, üstelik ücretsiz izliyorsunuz!

    - hiç elimizde olmayan nedenlerle sayfa açıldıktan bir süre sonra üstte beliren reklama yanlışlıkla tıklamanızı engellemek için mouse/parmak ile üzerine geldiğinde "emin misiniz?" diye soruyoruz.

    - kullanıcı sözleşmenizi her gün yeniliyor, size küçük sürprizler yapıyoruz. küçük şapşal kıps ;)

    - yanlışlıkla sözlük formatına uygun girdiğiniz entryleri, otomatik sözlük formatına aykırı hale getirme opsiyonu tanıyoruz!

    gördüğünüz gibi huzur pro'da... üstelik sınırlı bir süre için şimdiye kadar sildiğiniz her biri entryi 0,01 tl'ye sayıyoruz!
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap