27473 entry daha
  • dün gece rüyamda gördüğüm zat-ı muhterem. rüya olduğundan diye tahmin ediyorum -ne için icabet ettiğini hatırlamıyorum- onun olduğu ortama giderek kendisine kolayca ulaştım. geçenlerde yanında stajyer olarak çalıştığım avukatın savcıyla olan konuşması hem onun hem de benim canımı aşırı derecede sıktı ve bu yüzden olacak ki bol bol gıybetini yaptığım rte'ye şikayet etme gereğini rüyada da olsa hissettim.
    öncelikle avukatın savcıyla olan konuşmasından kısaca bahsedeyim. avukatın annesi dolandırıcılar tarafından dolandırılıyo. bununla ilgili savcıdan bu adamlarla ilgili yakalama talep ettiğinde ise savcı "bu adamlar zaten herşeyi kılıfına uydurmuşlardır. uğraştırma beni bu işlerle" gibi bir cevap verdi. evet sayın savcımız bu işlerle uğraşmak istemediğinden talebimizi reddetti. belki buraları okuyodur diye söylüyorum. sayın savcım sizin göreviniz bu kılıfı çözmek.
    neyse rte'ye rüyamda söz konusu olayı anlattığımda bana olan cevabı belki biraz anlamsız gelebilir ama kimilerine de anlamlı gelebilir:
    - yani savcıları biraz daha özgür mü bırakalım dersin.
    ben rüya olduğundan bihaber şekilde "tabi efendim." deyip sustum. bu arada emine de yanımıza ilişerek bi olay anlattı ve hep beraber güldük. rüyadan hatırladığım kısımlar bunlar. hayırlara vesile olmasını dilerim.
45243 entry daha
hesabın var mı? giriş yap