7 entry daha
  • çok uzun süredir kedi ve kopeklerimi götürdüğüm veterinerdir kendisi.
    veterinerlik konusundaki bilgilerini tartışmaya gerek yoktur. zira kendisi sadece kedi ,köpek gibi hayvanları muayene ve tedavi etmekle kalmaz; kuş, fare ,yılan, kaplumbağa, kertenkele gibi hayvanları da muayene eder.
    feridun kalyoncu aynı zamanda pendik deniz komtanliginda kadrolu veteriner olduğu için, klinigindeki veterinerlik hizmetlerini haftaiçi saat 18:00 den sonra haftasonu da tüm gün vermektedir . kliniği kozyatağında bulunmakta,ismi r&v dir.
    ıstanbul'da çok fazla veteriner tanıyan birisi olarak şunu çok net söyleyebilirim "tartışmasız tanıdığım en iyi veterinerdir". bunu herhangi bir veterinere sorarsanız, teyit edebilirsiniz. fiyatları diğer kliniklere göre pahali değildir . en azından ben öyle bulmuyorum.
    kendisini tanımayan kişilerin "bilgi almak zor , sert mizaca sahip " dediğine bakmayın. şayet hayvanınıza iyi bakiyorsaniz, kontrollerini zamanında yaptırıp ,önemli şeyleri ihmal etmiyorsaniz ve "parasini veriyorum bak şu hayvana "mantığında değilseniz; son derece samimi bir insan görürsünüz karşınızda.
    son olarak söyleyeceğim; hayvanınızda ciddi bir sorun vuku bulunduğunda kendisinin fikrini mutlaka alın . gereksiz ameliyatlarla strese girmeyin.
    not ; işbu entry ilgili kişiyi ovmek adına değil ,yaptıklarını anlatmak , sorun yaşayan hayvan sahiplerine yardimci olmak adına girilmistir. standart muayeneden ziyade, hayatı önem taşıyan konularda tercih etmeniz önerilir.
    (bkz: teşekkürler)
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap