6 entry daha
  • cümlesine hanım diye başlayıp hatun diye devam eden tutarsız erkeklerden tabi ki kadınlar hep sorun çıkarıyordur, buna şartlanmışlardır, sosyolojik olarak incelediğimizde aksi mümkün değildir gibi deeeeriiin ama içi boş yorumlar duymak çok da şaşırtıcı değil aslında. çok görmüş geçirmiş zavallı kardeşimiz, tecrübeye saygımız sonsuz!
    kadınları anlamak, onlarla sorunsuz ilişki yaşamak için insan üstü çaba harcamak gerekmiyor. ilk olarak olaya "kadınlar" diye değil "insanlar" diye yaklaşmak lazım. sanırım bu bazılarımız için çok zor. hele de her ay yaratılışları gereği hormonları sapıtan insanları uzaylı gibi gören, bunu asla yaşamamış, insanda nasıl çalkantılar yarattığını tahayyül bile edemeyecek ama pervasızca ahkam kesme hakkını kendinde görenler için imkansız.
    hayatınızın sonuna kadar kadınlarla ilişkilerinizde sorun yaşayacaksınız maalesef çünkü empatiden yoksun, önyargılı kişilersiniz. en acısı da üniversite okumuş(!!!) olduğunuz halde kendi kendinizi mahkum ettiğiniz bu düşünce kalıplarından sıyrılamamanız...
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap