62 entry daha
  • beynimizin yaydığı frekanslar vardır. bunlar alfa (8–12 hz), beta (13–30 hz), theta (4–8 hz) ve deltadır (0.1–4 hz). (beyin dalgalarını 1924’de keşfeden alman psikiyatr hans berger ile başlayan laboratuar testleri sonucunda beynin alfa, beta, teta ve delta dalgaları diye adlandırılan elektriksel etkinliklerde bulunduğu saptanmıştır.)

    beta frekansı bilinçli yaptığımız gün içinde yaydığımız frekansımızdır. alfa frekansı uykuya dalmak üzere yaydığımız frekanstır. kendimizde yaptığımız kuantum çalışmaları ve olumlama telkinlerini bu frekansta bilinçaltımıza kaydederiz.yaptığımız her olumlama ve inanç değişikliği için 21 günlük periyotları 3 ay devam ederek bilinçaltımıza kaydedip sonuçları görmeye başlarız. kişi kendi üzerinde alfa frekansında çalıştığında 3-6 ay arasında yeni inancını bilinçaltında aktif hale getirir. teta frekansında ise hemen olur.

    teta frekansına derin meditasyon ve uyku hali diyebiliriz. bu frekans bilinçaltımızın yaydığı frekanstır. çocuklar 6 yaşına kadar teta frekansından yayın yaparlar. bilinçaltımızda kayıtlı tüm negatif inançları bu frekansta anında değiştirebiliriz. en yaratıcı oldukları dönemdir ve herşeyi kaydederler. o yüzden çocukların ilk 6 yılı çok önemlidir ve bu nedenle ailelerin bu döneme çok dikkat etmeleri gerekmektedir.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap