663 entry daha
  • hoşçakal, her boku ben bilirim, ben en güzelim, en doğrusunu yaparım havalarında dolaşıp bi sike derman olmayan consultant.

    hoşçakal, "çok kıreatifim ben, sanatçı adamım zorlamaya gelmem" diye horozlanırken, patrondan direktif alınca kuyruğunu kıstırmış köpek gibi söylenerek iş yapan tasarımcı.

    hoşçakal sırf egosunu okşatmak için kişisel işlerini başkalarına iteleyip, "asistanlığımı yapan çok adam var" diye böbürlenen koordinatör.

    hoşçakal, uykusuz çalışılan haftalar, deadline'ı ertesi gün olan sunumlar, yaptığı hatayı başkasına yıkmaya çalışan karaktersiz iş arkadaşları.

    hoşçakalın göt yalayıcıları, arkadan konuşup kuyu kazarken, yüzüne gülüp şirinlik yapan karaktersiz asalaklar.

    bugün konuşup, bitiriyorum bu işi.
    "şimdi hafifim şimdi uçuyorum şimdi kendimi kendi altımda görüyorum,şimdi bir tanrı dans edip geçiyor içimden." ne güzel sözmüş meğer. heyecanla patronun çağırmasını bekliyorum.

    kendinize bahane bulmayın gençler. geçim derdini, ev kirasını, faturaları düşünmeyin. mutsuz olduğunuz, hakkınızı yedirdiğiniz yerde durmayın. sonra kendinize olan saygınızı yitiriyorsunuz nitekim.

    ay başında ödeyeceğim ev kiramı, faturalarımı düşünmeden siktirip gideceğim bugün. ve geçim sıkıntısından daha büyük sıkıntıymış boktan bir ortamda çalışmak.
1233 entry daha
hesabın var mı? giriş yap