5 entry daha
  • uzun zamandır dinlediğim en iyi soundtrack . o kadar güzel olmuş ki filmden çıktığımdan beri 3 gündür günde en az 20 defa dinliyorum. film izleyeceğim ama dur bi 3-4 defa daha dinleyeyim de öyle izlerim dedim o arada da geldim buraya entry yazmak için.

    --- spoiler ---

    bruce wayne 'in wonder woman 'ın 1910 larda çekilen fotoğraflarına bakarken birden bu müziğin arkadan girmesi sanki batman bizmişiz de wonder woman 'ın varlığından o an haberdar oluyormuşuz gibi hissettirdi, bütün tüyler diken diken. o sahneyi daha nasıl iyi anlatırım hiç bilmiyorum son derece mükemmel bir sahneydi. filmde o kadar olay oluyor, zilyon tane karakter gözüküyor. o kadar epic sahne var ama şu müziğin girdiği o basit sahne, müzik sayesinde filmin en akılda kalıcı sahnesi oldu. herkes günlerdir bu sahneyi konuşup duruyor. sırf o sahneyi tekrar izlemek için boş bi zamanımda filme tekrar gitmeyi düşünüyorum.

    --- spoiler ---

    yalnız başlığa giren entrylere bakıyorum da herkes hans zimmer 'ı övmüş. bende koyu bir hans zimmer fanıyımdır ama bu parçanın büyük bir bölümünde hans zimmer 'dan daha çok junkie xl 'ın emeğinin olduğu çok açık ortada. mad max: fury road filmiyle bütün dikkatleri üzerine çeken junkie xl ile çalışmak belkide yapımcı şirketin en güzel tercihlerinden biri olmuş. hans zimmer ile junkie xl 'ın ortaya iyi bir şeyler çıkaracağını zaten düşünüyordum ama bu kadar iyi bir performans beklemiyordum.

    aynı zamanda bu müzik wonder woman filmlerinin main ost 'si olacakmış.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap