36 entry daha
  • bununla en güzel ne yapılabilir:

    zaten burdan bulduğum adamın çoluğunun çocuğunun tc kimliğini tespit edebiliyorum. tc kimlik noları random belirlenmediği için basit bir işlemle tak diye -burada olmayan- 92'den sonra doğanları da bulabilirsiniz.

    mesela geçen arabasının içinde millete karşı mastürbasyon yapan sapığı hatırlayın. eğer bu veritabanı elimizde olsa, buradaki verilerle filtreleme yaparak şak diye bulabilecektik. adresi falan da aynı muhtemelen, kontrol edebilirsiniz.

    gitar dersi veriyorum diye milleti instagramda taciz eden orospu çocuğunun da adresi veritabanında var. az bir uğraşla bulabilirsiniz.

    bir hayırsever çıkıp bunları kişiler üzerine not edebileceğimiz bir sistem yazsa yok satar. atıyorum açıyorum sistemi adamın adını yazıyorum, "gezide palayla sağa sola saldıran adam" diye çıkıyor. ya da yazıyorum "1999 yılında tecavüzden içeri girdi, aha bu da haberi" diye çıkıyor.

    yani demem o ki artık adaletin anasının sikildiği bu günlerde birisi her an bununla alternatif bir gbt, sabıka kaydı çıkarabilir. polistekiler gibi "bu gezici" ya da "paralelci" diye çalışmaz en azından.
130 entry daha
hesabın var mı? giriş yap