• youtube'da ahsen tv kanalında yayınlanan bizim bedük'ün yaptığı tartışmadır. başlık biraz garip oldu farkındayım, video ile aynı olsun diye oynamadım, kusura bakmayın.

    daha dün bir başlık açtım. dinin insanları ne kadar sığlaştırdığından bahsetmiştim. bu videoyu da izleyince düşüncelerimde çok haklı olduğuma tekrar kanaat getirdim. bizim bedük'ü, çevresinde salça olan elemanları dinleyin. gerçekten acınası durumdalar. hala şu anki maymunlar neden insan olmuyor gibi 3924020934 defa açıklanmış embesil sorular, kendine maymunu yakıştıramamalar(aslan, kaplan değil ya, şaklaban bir hayvan). hala gazali'nin, pascal'ın da bahsettiği "ya varsa? biz bir şey kaybetmiyoruz ki" muhabbeti. aklını göster bana, görmediğin şeye inanıyorsun muhabbeti. hele "yoğğğh ben maymundan gelmedim" diyen mavi montlu arkadaş, şu lafı söyleyecek en son kişi olmalı bence.

    oturun türkiye'de ak partili, cahil, yobazın önde gideni nasıl olunur izleyin derim. şu videodan aziz nesin'in türkiye'nin %60'ı aptal derken ne kadar mütevazi, iyimser olduğunu görebilirsiniz.

    buradan izleyebilirsiniz.

    (bkz: dinlerin insanı sığlaştırması)

    bu başlıkta da videodaki arkadaşları dün net özetlemiştim, vaktiniz varsa okuyun efenim, tartışmak isterseniz yeşillendirebilirsiniz.

    not: ateist arkadaş, aslında darwin'i biraz yanlış anlamış. anlattığı lamarckçı teoriye giriyor, darwin'in evrim teorisi konusunda biraz bilgi eksikliği mevcut; ama karşısındaki embesillerden kat kat mantıklı, efendi şekilde konuşuyor.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap