12534 entry daha
  • ufku pek iki katına çıkarttığı söylenemez ama adolf hitler ile alakalı birkaç bilgi verebilir:

    - adolf'ün orijinal soyadı hitler değil, schicklgruber'dir. (bkz: fahrettin cüreklibatur)
    - tek taşağı vardır. 1. dünya savaşı sırasında yaralandıktan sonra johan jambor adında bir sağlıkçı tarafından bir taşağı alınmış.
    - adolf hitler alman değil, avusturyalıdır.
    - alman askerlerin seks ihtiyacını gidermeleri için birlikte oldukları fransız fahişelerden kaptıkları frengi hastalığı sonrasında, tüm askerlerin çantalarına şişme bebek koydurtmuştur.
    - führer (lider) lakabını almadan önce 2 kere ölümden dönmüştür. ilkinde dört yaşında boğulmak üzereyken bir rahip tarafından kurtarılmış. diğer taşak muhabbetini de ölümden dönmek olarak söylüyorlar.
    - vegandır. bi' otopsiye girdikten sonra et yemeyi bıraktığına inanıyorlar. milletin diktatörü nüfus planlaması yapar, bu mal da et planlaması yapmış almanlar fazla et yemesinler diye.
    - kamplara hiç gitmemiş ve kamplar hakkında hiç konuşmamış. 6 milyonu yahudi olmak üzere 11 milyon insanı öldürmüş olsa da, kendini kirletmek istememiş (!)
    - küçük yaşlarında ressam olmak istemiştir. 2 kere viyana güzel sanatlar akademisine başvursa da reddedilmiş. evsiz kaldığı kısa dönemde kendi yaptığı resimleri kartpostal olarak satarak geçinmiş.
    - mide ağrılarından şikayetçiymiş kendisi. çok fazla gaz çıkarır ve ağzı çok pis kokarmış.
    - uykusuzluk hastalığından muzdaripmiş. saat 4-5'e kadar çalışır, saat 9'da tekrar ayağa dikilirmiş. aynı zamanda parkinson hastası olduğu da söyleniyor.
    - tatlıyı çok severmiş. günde 1 kiloya yakın çikolata yiyormuş.
    - hiç sigara ve alkol kullanmamış. hatta alman milletinin de bunları bırakması için uğraşmış. (bu bana bi yerlerden tanıdık geldi.)
    - günde 2 defa kokain kullanmaktaymış. cidden. ama ilaç olarak. sinüslerini ve boğaz yollarını açmak üzere doktoru theodor morell yazmış reçetesini. ayrıca kokainden üretilmiş göz damlası da kullanıyormuş.
    - eva braun hitler ile sevgiliyken, adolf'ün ilgisini çekmek için iki kere intihar etmeye kalkışmış.
    - 1938 yılında time dergisi tarafından yılın adamı seçilmiş.

    edit: mavi kazak sağolsun ekledi;

    -üstün alman ırkı düşüncesini nietzsche'yi okuyarak almıştır. nietzsche ırklar arasında farklar olduğunu ortaya sürmüştür, adolf da bunu o zaman en üstün ırk alman ırkıdır diye yorumlamış.
    -dünyada gelmiş geçmiş en katı hayvan hakları yasaları hitler döneminde ortaya çıkmıştır. çünkü adolf alman toprağında yaşayan hayvanın da diğer hayvanlardan üstün olduğunu düşünüyordu.
    -ressam olmak istiyordu ve ailesini bu yüzden terk edip sanat okuluna gitti. hatta yaptığı resimleri kartpostal olarak satmaya çalışıyordu ama resimleri gerçekten kötüydü.

    edit2: nuclear kisses sağolsun, vegan olduğunu nerenden uydurdu dedi *

    şaka bi yana, kendisi vegan değil vejeteryanmış fakat güvercin eti yediğine dair rivayetler mevcutmuş. ayrıca insan deneyi yaptırdığı kadar hayvan deneyi de yaptırıyormuş. o yüzden ilk editteki sav bir nebze çürümüş oluyor.
29120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap