3 entry daha
  • yoldaymış. milleti yolmalara doyamayan hükümet ve bes kazığını gerektiği kadar derine saplayamayan özel sektörün ortaklığı ile vatandaşın bütçesine faşistçe müdahaledir. artık bu ülkede mucizeler eseri hayatta kalıp kıt kanaat geçinmek yeterli değil, zorla tasarruf edip, tasarruflarınızı zorla devletin söylediği yerde tutup, iq ortalaması finansal piyasalarını güçlendirmeye yetmeyen ülkenizi taşıma suyla ihya etmeye çalışacaksınız.

    şu mehmet şimşek denen adam alıştıra alıştıra öyle şeyler yapıyor ki tayyip'ten sakat adam, hem teknokrat, hem de sevimli faşist mıy mıy da mıy mıy derken götünüzde donla kalıveriyorsunuz. ulan madem emekliliğimi düşünüyorsun bu kadar, herkesten 100'er lira keseceğinize aldığınız ssk vergilerinden aktarsanıza bes bes diye yıllardır kafa siktiğiniz halta? resmen ülkede beyler pamuk eller cebe diyerek kocaman şapka dolaştırıyor adamlar her seferinde. yeter illallah be!

    ulan kıdem tazminatına sulandıkları yetmedi, ki onu da bir ara halledecekler, resmen çalışmamayı yasakladı herifler, gss prim borcu nedir lan? ciddi ciddi biz seni haberin olmadan bu sene çıkardığımız kanuna göre 10 sene önce sigortalamıştık, gitmediğin hastanenin parasını alalım dendi milyonlarca gence bu ülkede.

    en son bok yemeleri de bu, bunu da yaparlar, sonuçta dünya'da çin gibi bütün köyün ömür boyu sabah içtimaya kalkıp aynı fabrikaya gidip hepsi masmavi olana kadar aynı boyayı ürettiği sürreal yerler var, demek insan herşeye alışıyor, demek bizim de potansiyelimiz var bu konuda kullanmadığımız. ne duruyoruz o zaman?
955 entry daha
hesabın var mı? giriş yap