12582 entry daha
  • --- 'sezon 6 trailer 2' ---

    boltonlar yine birileriyle savaş halinde olacak tam olarak anlamadım ama galiba yabani halk ile savaşa girecekler.

    euron greyjoy'u dünya gözüyle ilk defa gördük. demir doğumluların varlığı bu sezon baya baya hissedilecek

    tapınak savaşçılarıyla kraliyet ordusu arasında bi savaş olacak gibi... tapınak siki tuttu ancak önemli bir karakter ölecek gibi görünüyor ben lannister'lardan biri olacağını düşünüyorum.

    eğer koca dizide öldürecekleri adam podrick olursa 3 gün yemem içmem george amcaya ve yapımcı ekibe küfrederim. brienne ile görüldüğü sahnede arkada bi tully arması vardı çok alaka kuramadım ancak vadi'de savaşa dahil olabilir bu sezon diye düşünüyorum.

    siki tutanlardan birisi de daha doğrusu birileri de freyler olacak gibi duruyor. o meşhur düğün salonunda lannister askerleri de vardı. ancak walder frey'in o kahkahası götünde patlayacak bu sezon diye tahmin ediyorum.

    tyrion lannister, mereen'deki iç savaşla uğraşacak(bu herife de yöneticiyken bi tane normal vaka gelmiyo aq üzülüyorum). eğer reis bunun da altından kalkarsa 6. sezon bitiminde burada tyrion lannister güzellemeli şiir paylaşmayı düşünüyorum artık.

    son olarak yine mereen'de tyrion ile varys'in yanına gelen o tanrıça görünümlü hanım kızımız neydi öyle be! acaba hangi karakteri oynayacak merakla bekliyoruz

    --- 'sezon 6 trailer 2' ---
29664 entry daha
hesabın var mı? giriş yap