3956 entry daha
  • hakkında açılış maçı ile ilgili "stat profili hayal kırıklığıydı. yüksek bilet ücretlerinden kaynaklı, maç izlemeye gelmiş adamlar ağırlıktaydı. tribünde bütünlük sağlanamadı, neyse ki bu arkadaşları yeni sezonda görmeyeceğiz" denmiş mabedimiz.

    geçenlerde de birileri tribüncüyüz biz tamam mı istediğimiz yere otururuz bik bik diyorlardı.

    (bkz: oturamadı)

    şimdi öncelikle profil sensin stad da sana girsin oldu mu?

    herkes gibi sen de varsa kombinen biletin girersin stada ondan sonra ister maç izlersin ister tiribüncülük dediğin ve kendini bi bok zannettiğin şey ne ise onu yaparsın. ama oraya takımını desteklemeye gelmiş adamı kendi gerizekalı değer yargılarına göre stada ve beşiktaş'a layık görmeme densizliğini yapamazsın.

    dün bu tribüncü arkadaşlar maçı izlemek ve takımı desteklemek yerine 60.dk da 3-1 öndeyiz heyoo hadi ne kadar tribüncüyüz gösterelim derken takımın konsantrasyonunu bozup gol yedirdiler ve kanser arena'nın açılışını yaptılar. sonra gelmiş millete taraftarlık öğretmeye kalkıyorlar.

    bak koçum ben seneye de ordayım. hatta ondan sonraki sene de. hem de 500km uzaktan gelip gideceğim o satada. işimi gücümü ailemi bırakıp geleceğim. o gazı tekrar yemek pahasına geleceğim. neden biliyor musun? senin yaptığın gibi başkasına taraftarlık öğretmek için değil, sadece ve sadece takımıma destek olmak, beşiktaş'ımı dünya gözüyle izlemek için.

    evet maddi durumu olmamak aşağılanacak bir şey değildir ama övülecek ve tribüncülük için ölçüt alınacak bir şey de değildir. neymiş biletler pahalıymış da stad profili hede hödöymüş. ya bi git kardeşim.

    adam açıkça söyleyemiyor ama istiyor ki bilet ucuz da olmasın, eskisi gibi beleş dağıtılsın, sadece bunlar girsin stada, takımı siktiredip kendi şovlarını yapmak, maç izleyen renktaşını "maç izlemeye mi geldin lan kalk bağır" diye rahatsız etmek, sahaya atlamak, küfür edip saha kapama cezası aldırmak ve ne kadar tribüncüydük gene diye sağda solda hava atmak için.

    şayet senin dediğin gibi dün stadda gördüğüm taraftar profili bilet fiyatlarının pahalı olmasından kaynaklıysa fikret orman'dan ricam bir sonraki sene bilet fiyatlarını iki katına çıkarsın. kızma bana öğrenci kardeşim, kızma bana asgari ücretle çalışan işçi kardeşim. bu demek oluyor ki en ucuz kombine 2000tl olacak. yani kullandığınız son model akıllı telefondan daha ucuz. çünkü ben beşiktaş taraftarını 60.dakikadaki saçmalık dışında ilk defa bu kadar bütün bu kadar akıllı mantıklı takımını desteklemeye ve ona zarar vermemeye odaklı gördüm. umarım gittikçe daha da güzelleşecek bu profil.

    yanımdaki top sakallı kel adam, önümdeki atiba için allah mübarek diyen çocuk, arkamdan yerdeki beşiktaş bayrağına basıyorsun kaldır onu diye uyaren ağabey, gol olunca tanımasam da sarıldığım herkes, şunu bilin ki bir insanın beşiktaş'a 3lü bilet dahil yıllık 1500 tl ayırmasında ayıplanacak bir şey yok. bırakmayalım bu stadı profil edebiyatı yapan beleşçilere. bu stad bu takım kimsenin babasının tapulu malı değil. bu stad senim benim. bu stad hepimizin.

    tekrar görüşmez üzere.

    debe edit 1: yazım kesinlikle çarşı'yı hedef almamıştır. çarşı beşiktaştır. bu stad fikret orman'ın dediği gibi gezi olayları ve çarşı'ya rağmen değil gezi olaylarında çarşı'nın gösterdiği direniş sayesinde yapılabilmiştir. her kurumun içinde çürükler vardır. çarşı da içindeki çürükleri ayrırarak dönüşüyor arkadaşlar. açılış maçında gerekli özeliştiriyi yaptığını göstermiş ve beşiktaş'a yaraşır bir biçimde desteğini verdiğini kanıtlamıştır. nokta.

    debet edit 2: sözüm var bu debe'yi ekşi beşiktaş whatsapp grubu üyesi arkadaşlarıma armağan ediyorum. şimdilik yeni açıkta insanlık için küçük bizim için büyük bir ekşi bjk tribünü bile oluşturduk sayılır. sizleri çok seviyorum.
1216 entry daha
hesabın var mı? giriş yap