7 entry daha
  • bu yazarimiz benim esimdir. bana gore dunyanin en iyi erkegidir. dunyaya tekrar gelsem esim olmasini istedigim insandir. candir. cananimdir.
    yedi yillik esimdir. dokuz yillik da sevgilim. yaninda yaslanmak istedigim sevgilim benim. benim inisli cikisli ruh halimi kaldirabilecek tek insan
    onceleri cok sabirli biriyken ikinci cocuktan sonra gergin bir donem yasadi. halen daha ikinci cocugun gereksiz oldugunu dusunuyor. bunu dusunmekle beraber dunyanin en iyi babasidir. kizlarina hic kiyamaz. manyak analari ses yukseltecek olsa hemen kanadinin altina alir.
    evine ailesine cok duskundur. git gez gelme dedigimde bile evine gelir. evlatlariyla harcar tum vaktini.
    kizlariyla bir evcilik oynar ki ben oyle oynayamiyorum. kizlar bayilir babalariyla zaman gecirmeye. alir gezdirir. disarida da harika zaman gecirirler.
    takintili biridir. ses takintisi tepe noktasindadir. bu sebeple apartman yasamindan nefret eder. kulak tipalari olmadan uyuyamaz. son donemlerde saglik takintisi da basladi. her agrisinda aklina en son gelmesi gerekenler gelir.
    tam bir teknoloji tutkunudur. coluk cocuk olmasa maasini gomer ama yapamaz. sonra depresyona girer ben neden istediklerimi alamiyorum diye. arabayi yenileyemiyoruz diye depresyonda su aralar.
    araba konusunda da cok hassastir aslinda ama ben anasini belledigim icin artik koyverdi. araba cok pis evet hic yikatmiyorum. zaten koltuklarda sidik mi ararsin kusmuk mu her sey var. gicik oluyor ama ben de umursamiyorum hic. bu konuda cok farkli dusunuyoruz.
    bazi konularda cok titizdir. ev duzenli tertipli olsun ister ama ben toplamayinca da sesini cikarmaz. anlayislidir.
    bilgisayar oyunlarina ve playstationa cok duskundur ama oynayamaz. cocuklardan vakti kalmaz. burdan bakinca adam hayatta istedigi hicbiseyi yapamiyor lan ne boktan hayati varmis diyebilirsiniz. ama mutludur. (mutlusun dimi?)
    cok caliskandir. cok beceriklidir. bi ise el attiysa becerir mutlaka. misal bir sey tamir edecek mutlaka eder ama edeken dirdir soylenir. bana mi diyor lan? diye sorulara gark eder insani.
    temizlik, yemek her is gelir elinden. bir haftasonu annemdeydim. eve dondugumde sanki kadin almis gibiydi. evi temiz tuttugu yetmezmis gibi bir de temizler.
    gozleri tavsan gibi iyi gorur. kulaklari iyi duyar. baska bir isle ilgileniyor olsa da senin ne yaptigini gorur, konustugunu dinler.
    kokorece ve pizzaya bayilir. sucuk hayatinin bir parcasidir. ete cok duskundur. pis kokuyor diye pastirma yemesinu yasakladim yine ses cikarmaz. ( bak yine istedigini yapamiyor gariban)
    bunlari yer yer sonra mide agrisindan sikayet eder. sekeri hic sevmez. sekerli urunleri nadiren tuketir. buna ragmen sekrrsiz cay kahve icemez. sebzeye karsidir. cignerken harcadigi kaloriyi sebzenin kendisinden alamadigini iddia eder ve yemez.
    bir buyuk pizzayi tek basina yiyebilecek kapasiteye sahipken bir turlu kilo alamaz. benim gibi su-icsem-yariyorulari sinir edebilecek bir metabolizmaya sahiptir.
    benim esim dunyanin en iyi en merhametli insanidir.
    canim, iyi ki benim esim olmussun. iyi ki kizlarimin babasi sen olmussun. iyi ki aile olmusuz. seni cok seviyorum.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap