20687 entry daha
  • yazık gerçekten yazık bu taraftara...

    biz gerçekten sevdik bu takımı. babamızdan miras bize bu tutku öyle de kalacak ne olursa olsun fakat her dönem en zor zamanda maçları izleyip destekleyen ve sadece takımımız kazansın diye aldığımız belki saçma sapan ürünlerin de hiçe gittiğini görmek üzüyor insanı.

    beni tanıyan herkes bilir benim en büyük hayallerimden biri çalışmaya başlayınca güzel bir televizyonla cimbomumu evimde rahat rahat izlemek olacaktı. belki çoğu için çok basit ama benim için öyle değil işte yüksek lisans yaparken bile bunun yakın olduğunu düşünüp aptal aptal gülerdim. şimdi mi ne oldu güzel televizyonda var imkanda var ama cimbom yok yerine çakma bir takım, sadece kendilerini düşünen yöneticiler var... hala akrabalar soruyor hayalin gerçek oldu mu diye ama cevap veremiyorum.

    ben hakkımı helal etmiyorum şahsen sitemim takımın kötü olmasına değil sadece olmaması gereken galatasaray duruşuna. bu zor zamanlarda milyonluk adamlar yerine ben sadece mücadele eden gençleri görmek isterdim. başaramasalar küme düşseler bile sonuna kadar yanlarında olurdum çünkü bilirdim ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını. bize sadece; 'arkadaşlar bizden birkaç sene bir şey beklemeyin imkanlar dahilinde transfer yapacağız ona göre adımlar atacağız' denilse herkes daha iyi kenetlenirdi ve en azından kandırılmadığımızı bilirdik.

    utanıyorum ulan hepinizden kimin böyle olmamıza emeği geçmişse iki elimiz yakanızda olacak. orası kimsenin babasını malı değil sizler geçicisiniz unutmayın bizler hep var olacağız. ben hala takım bu haldeyken bile formamı giyip dışarıda dolaşıp sadece duruşumu göstermeye çalışıyorsam sizde fedakarlık yapacaksınız... yapamayacaksanız da yapabileceklere bırakacaksınız.
36995 entry daha
hesabın var mı? giriş yap