• (bkz: warhammer 40k)

    space wolves space marine chapter'inin primarch'i. 20 primarch projesinden olan russ, bebekken $u anda eye of terror'un yaninda olan fenris gezegenine du$mu$, ve orada bulunan kurtlarca buyutulmu$tur. daha sonra gocebe bir kabile tarafindan bulunan russ, genetik olarak ubermensch olarak yaratildigi icin 5 ya$ina gelmeden kabilenin en buyugu olmu$, daha sonra da renegade bir eldar yagmaci kuvvetini tek ba$ina puskurtmu$tur. bundan sonra kabilenin warlord'u olan russ, yaninda iki tane dev kurt ile sava$a girmekte, ve askerleri de russ' wolf pack olarak anilmaktadir.

    emperor, kayip ogullarindan biri olan russ'u buldugunda, russ onu ilk once tanimami$, daha sonra teke tek yaptiklari dovu$te emperor'un kafasina indirdigi darbe ile akli kafasina gelmi$ ve kendi space marine chapter'inin komutasina gecmi$tir.

    russ, her zaman kendi askerlerinden de once sava$a ko$an, ve ubermensch olarak yaratilmi$ olsalar da primarch'larin arasinda dev gibi olan bir space marine'dir. daha sonra, karde$i ve dark angels primarch'i olan lion el jonson'la bir tarti$ma ya$ami$ ve aralarinda bir rekabet dogmu$ olsa da, russ, hem karde$lerine hem de babalari olan emperor'a asla ihanet etmemi$tir.

    terra'nin savunmasina yeti$emeyen russ, hiddet dolu bir bicimde asilerin pe$inden gitmi$, yakaladiklarini sorgusuz sualsiz infaz etmi$tir. kar$ila$tigi 3 tane greater daemon'u elleri ile oldurdugu soylenir.

    ya$landigi zaman russ, son sava$ta kurtlarini yonetmek icin donecegini soyleyerek warp'da kaybolmu$tur.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap