27 entry daha
  • ülkedeki orospu çocukları dikkate alınarak youtube altında yorumlar kısmı kapalı yayınlanmış. doğru karar.

    -----------------------------------------
    aylar sonra buna edit yapmak istedim. üst kısma hiç dokunmadım. ancak burada milliyetçi birisi olmadığım hatta milliyet, savaş, militarizm fikirlerinden de hoşlanmadığımı belirtmeyi istedim.
    ancak edit isteğim şundan kaynaklı. eğer bir fikirden nefret ediyorsanız bile gerekçeleriniz ile eleştirebilirsiniz. ancak dümdüz küfür edip "ölüm" talep etmek sizi haksız bile yapmaz. ancak aşağılık yapar.
    bu videoda yorumlar açık olsaydı bu çocukların anne babalarının ne kadar katil olduğundan girilip anne babalarının yatak odalarına kadar küfürler yazılacaktı. savaşı vs beğenmeyebilirsiniz. çocuklara daha 3-5 yaşlarında milliyetçilik fikrinin aşılanmasını beğenmeyebilirsiniz. ama bu sizin karşı sistemi anlatmak için daha kötüsü başka bir "milletin milliyetçiliğini savunmak için" hakaret ve küfürler etmenizi kabul edilebilir hale getirmez. bu nedenle bu yorum kısmının kapatılması çok doğru bir hareket.
    askerliğini 18 ay yapmış birisi olarak (1998-99) çocuğum olsa askerlikle en ufak ilişkisi olmaması için her tür çabayı gösterirdim. ancak burada bir ülkenin onu seven vatandaşı için onu seven bir organizasyonu tarafından (tsk) böyle bir çalışma yapılmış. bunu ancak pedagojik olarak incelemek gerekir, eğer bir hata varsa. yani ellerine silah verip model bir düşmanı öldürmesi istenmiş mi? kan revan görüntüler var mı? gibi... bunun dışında söylenecek olumsuz bir söz olamaz.
263 entry daha
hesabın var mı? giriş yap