• son 8 aydir uzerinde calistigimiz, 5-13 yas araligi cocuklara yonelik webgl tabanli, html5 oyun sitesi. turkce, ingilizce, almanca, rusca ve arapca destegimiz mevcut.

    unreal engine 4 ile gelistirdigimiz platformda, video izleme, hikaye ve siir okuma/dinleme, interaktif projeler gibi cocuklara yonelik icerik, pek cok 3d oyun bulunmakta. platform ayni zamanda coklu oyuncu destegine sahip, yani ayni mekanda olanlari gormeniz mumkun.

    cocuklar, bulunduklari mekanda "whitelist" denilen onceden belirlenmis kalip cumleler, emoticon'lar ile konusabildigi gibi, arkadas olduklari kisiler ile de konusabiliyorlar. hatta dil secenegi farkli olan kisiler ile, google translate sayesinde birbirlerini anlamalarini mumkun hale getirmeye calistik.

    ozellikle belirtilmesi gereken kisim ise... platform, ciddi bir moderasyon arkaplanina sahip. karsilikli konusmalar, yazilan cizilen hersey, olabildigince hizli olarak kontrol ediliyor. farkli dilleri takip edebilen kisiler tarafindan denetleniyor.

    ayrica ailelere yonelik de bir panel olusturduk. buradan anne ve baba cocugunun oyun ici aktivitelerini, arkadaslarini gorup inceleyebiliyor, konusmalari denetleyebiliyor. platformu olutururken, cocuk ve ailesinin siteyi hep birlikte kullanabilmesini hayal ederek bir seyler yapmaya calistik.

    su an beta surumundeyiz. icerik eklemek, var olanlari duzeltmek, arabirimimizi daha kullanisli hale getirmek, dil destegimizi kuvvetlendirmek icin var gucumuzle calisiyoruz.

    bu platformu her cihaza tasiyabilmek icin de ugrasmaktayiz. ios ve android, hatta masaustu (belki de sonra oyun konsollari) icin "native" uygulamalarimiz hazirlaniyor.

    yapici elestirilerinizi bize ulastirsaniz, cocuklar icin, guvenli, kullanisli ve eglenceli bir arabirimi gelistirmemize yardim etmis olursunuz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap