50 entry daha
  • yarın sabahtan itibaren kullanmaya başlayacağım bakterime umarım rahmet okutacak ilaç. kullanım süresince ayrı ayrı edit atacağım bakalım neymiş bu kadar yan etkisi göreceğiz.
    birdfe doktor aç karnına demedi, eczacıya sordum düşündü sonra tok dedi ve eminim öylesine salladı. ben antibiyotikleri tok almaktan yanayım ama karar veremedim henüz.

    edit:
    1. gün= ishal yapar dediler, içmeden ishaldim zati içtim düzeldim. iştah kapatır dediler, iştahım açıldı. hafif ateş basması ve kötü tat dışında bir kötü etki yok. o kötü tat ise sigara içmekten daha hafif düzeyde. umarım böyle gider.
    2.gün = halsizlik, ateş ve gün boyu süren hıçkırıklar başladı. bırakmayı düşündüm.
    3.gün. = ateş yok ama bayağı kafa yapıyor ilaç. kötü tat insanı yemekten soğutur. eğer ki çalışmak zorunda kalmasam rahat geçerdi ama bu halde işte olmak çok yorucu.
    6.gün. = bitsin artık diye dua ediyorum. askerlik gibi şafak sayar oldum. bu ne pis bi tattır.
    14.gün = son gün çok halsizlik yaptı. onun dışındaki günler kötü tat dışında bir şey olmadı.
    umarım bakteri ölmüştür çünkü şikayetlerimde bir değişiklik yok ama reflü de çıkmıştı. şikayetler bakteriden çok reflüye bağlı olabilir.
    bünyeye göre değişiklik gösterebilir ama abartılacak bir etkisi de yok. bir kaç gün kötü geçti ondan sonra vücut alıştı herhalde. kullanan başka bir arkadaşımda kötü tat filan zerre etki olmadı mesela.

    çok önemli tavsiye ; mutlaka bol bol su için. alın elinize bir buçuk litreyi dışarıda içe içe gezin. su içmezseniz içinizi kurutur, tüm yan etkilerini en yüksek seviyede hissedersiniz.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap