24 entry daha
  • avusturya'da yakalandiktan sonra cikarildigi mahkemede kendisini en cok kizdiran $eyin kendisine mafya denilmesi oldugunu soyleyen ki$i. $öyle devam ediyor roportajinda;

    "en çok kızdığım şeylerden biri, bana ‘mafya’ denilmesi. mafya silah kaçakçılığı, uyuşturucu ve kara para ile uğraşır. allahıma binlerce şükür, benim bu konularla yakından uzaktan ilgim yok. zaten suçlandığım konular bellidir. onun için diyorum ki, ben mafya değilim, kabadayıyım. hatta iddia ediyorum, en son kabadayıyım. zira gerçek kabadayı kalmadı. eline silah alarak savunmasız insanları korkutan, uyuşturucu, silah kaçakçılığı yapan, büyüğüne saygı, küçüğüne sevgi göstermeyen kişiler mafyadır. ben yaşı benden bir ay bile büyük olan kişiye ağabey diye hitap ederim. halen annem bağırdığında cevap vermez, susar, siniri geçince sarılır elini öperim. bu saygı, gelenek göreneklerimizde vardır. kabadayı gücü ne olursa olsun düşmanı bile misafir gelse, o an husumeti bir kenara bırakır, ayağa kalkar en iyi şekilde ağırladıktan sonra gönderir. kabadayı savunmasız insanlara korku salmaz, tam tersine yardım elini uzatır, ama ülkeyi soyanların haksız kara para kazananların korkulu rüyasıdır."

    karisi uğur çakıcının da 1995 de uludağ'da öldürülmesiyle ilgili olarak da;

    "babası dündar kılıç ben amerika’dayken devamlı telefonla arayıp ‘alaattin, eşin olmadık ahlaksızlıklar yapıyor, üst düzey bir emniyet yetkilisi ve bir kadınla ilişkisi olduğu dedikoduları ayyuka çıktı. bu kadın hepimizi rezil ediyor. buna bir çare bul, ne yapacaksan yap bu böyle devam edemez. ya gel namusunu temizle, ya amerika’ya yanına aldır, işi hallet ya da başka bir yolla bu sorunu çöz’ diyordu. dündar kılıç’ın bütün bu konuşmalarını ben kasete aldım. hatta uğur’a da dinlettim. daha sonra uğur’un yaptığı ahlaksızlıkları duyan bir arkadaşım onu uludağ’da görünce silahı çekip vuruyor. mahkemeye çıkıp itiraf edip cezasını da yedi zaten. ben kılıç ailesi’ne iki kez iyilik yaptım. onlara, birincisi kimliğimi, ikincisi de onurumu verdim. onlar buna saygı göstermediler. uğur kılıç’la evlenirken benim için dünyanın en değerli kadını olan rabia sultan eşim gönül’ü haberi olmadan boşayarak büyük haksızlık yaptım. bütün bu yaptıklarıma rağmen kılıç ailesi bana saygı ve onur duyması gerekirken kıymet bilmediler, nankör çıktılar ve kalleşçe kardeşim gençağa’yı sırtından vurdular." demiştir.

    kaynak: hürriyet gazetesi

    işin ilginç tarafi, kurtlar vadisinde laz ziyanin kizlariyla arasinin iyi olmadigi ve sürekli süleyman çakır'a küçük kızının infazını vermesiydi. adamlar yapmi$ arkada$..
669 entry daha
hesabın var mı? giriş yap