228 entry daha
  • şimdi bu arkadaş çıkıp "yanlış yaptım haklısınız. bundan sonra daha dikkatli olacağım ve şu ana kadar yaptığım hataları da düzelteceğim" deseydi kimse bu kadar vurmayacaktı kendisine. fakat bunun yerine çıkıp hatasını savunmaya devam etti ve üstelik evrim ağacı yazarı olduğu ile ilgili de yalan söyledi.

    bazı yazarlar kendisinin üzerine bu kadar gidilmemesi gerektiğini söylemiş fakat yazdıkların bu kadar ön plandaysa ve sonra o yazdıklarının çalıntı olduğu anlaşılmışsa tepki de bu kadar sert olur.

    bizim üniversitede de bir hoca vardı bir yılda diğer hocaların toplamından daha fazla makale çıkartan ve bunun da epey bir ekmeğini yiyen. sonradan intihal yaptığı anlaşıldı ve kimse de hocam sen kaç yıl bu işe emek vermişsin, öğrenci yetiştirmişsin, çalmışsan çalmışsındır ne olacak demedi ve atıldı okuldan.

    bir de burada kanıt sunup, mantıklı argümanlarla yapılan yanlışı eleştiren insanlara "herkes çalıyor. amacı yaymaktı" gibi abuk argümanlarla karşılık vermeyin lütfen. moron durumuna düşürüyorsunuz kendinizi. hayır bu kadar uzun entryler yazan bir insan sonuna kaynak eklemeye üşenmez. kimse akademik makale formatında referanslar yazsın istemiyor. ama 2-3 tane link verseydi en azından böyle olmazdı.

    edit: imla
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap