18 entry daha
  • besiktas'a transferi ayni anda gerceklesmis 3 adet futbolcudan bir tanesi, nar tanesi, siir kitabindan seckin gul tanesi. sead istanbulspor'dan gelirken diger 2 transfer murat alacayir ve bayram bektas altay'dan tutmustu bizim takimin yolunu.

    deprem nedeniyle baslayan ama uzun bir ara verilen 99-2000 yilinda cok kotu gidise dur demek icin geldiler besiktas'a. sezona baslayan karl heinz feldkamp 'hans benim kalbim tuttu su direksiyonu bi tut hele' diyerek gorevi hans peter briegel'e biraktiktan hemen sonra yani.

    murat alacayir anadolu yildizi sag kanadi ucuracak diye geldi. ertesi sezon ucup gitti. bayram bektas fransizca bildigi icin pascal nouma kontenjanindan biraz daha fazla takildi fulya'da. ama bu sead abi sampiyonlar liginde milan macinda sakatlanip futbolu bitirene kadar hep banko oynadi.

    kotu baslayan sezon ahmet dursun'un efsanevi, hayvanvari performansiyla ve nihat'in sagdan yardirmalariyla, ayhan'in besiktas'a katki verdigi tek sezon olmasiyla, marcus munch ve olivier schafer'li alman sarisinligiyla, ertugrul ve sifo'nun ikinci baharlariyla 8 puanlik farki kapatip, 12 maclik galibiyet serisiyle galatasaray'i yakalayip gecmesiyle efsanevi bir son bulacakti ki basligin sahibi arkadasin geri pasinda fevzicigim topu iceri alinca bu abi hafizalara o golle kazindi.

    ertesi sezon 2 eleme oynayip milan, leeds, barcelona'li gruba dusunce (dusman basina) takim yarragi yedi. sead abi de bir milan macinda bacagini eline aldi. o bacak artik futbol oynayamacagini anlayinca kemiklerinden siir kalemi yapti, siir kitabi cikardi. imzalayip nevio scala'ya hediye etti.

    uzun saclarindan kendisi degil fevzi tuncay sucluydu. hatirlatmak istedim.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap