1 entry daha
  • güney kore'de 1999 yılında kurulmuş, korede şimdiye kadar ki en büyük başarıyı elde etmiş breakdance grubu.
    2002 yılında boty de eşine rastlanmaz bir kareografi sergileyerek dereceye girmiş ve finalde fransaya karşı savaşıp, dünya birincisi olmuştur.
    para, şan ve şöhret expressiona yaramamış ve takım ikiye bölünmüştür. en iyiler hells angels grubunu kurmuşlardır.ama expressionun kurucusu woo sung yılmamış* ve gidenlerin yerine yeni dansçılar yetiştirmiştir.
    2003 yılında yine boty de süper bir kareografi daha sergileyen expression, tekrar dereceye girerek finalde yine fransa ile karşılaşır. bu kez daha güçlü bir fransız ekibiyle karşılaşan expression, 2. olur. yeni yetişen elemanlar da bütün dünyanın tanınan dansçıları arasına girer. ama ne olduysa ,ünlendikten sonra olur ve expression ikinci kez ayrılık noktasına gider. hemde bu kez arkada sadece 3 - 4 kişi bırakarak.* grubun tümüne yakını maximum adlı yeni bir grupta toplanırlar. woo sung ın işi bu kez gerçekten çok zordur. expression bünyesinde yeni dansçılar yetiştirir. ama bu seneki boty ye katılmak için çok geç kalınmışır. bu sene bir kareografi hazırlanamamıştır. bu sene expresionun yerine gambler grubu boty de koreyi temsil edecek. umarım expression kısa bir sürede kendini toparlar ve eski başarılarını tekrar eder.
    resmi websiteleri için
    http://www.bboymaster.com/
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap