3 entry daha
  • kendine yeni bir aile kurma derdinde olabilir.

    mart ayı boyunca, genellikle gece 3 ve sabah 5 arası, evimin dışındaki her köşede çiftleşip bağırarak beni uyandıran bir kedi vardı. her pencereyi açtığımda ya üzerine bir kedi hopluyordu ya da kedinin gelmesi için yol yapıyordu. her seferinde kovuyordum, sonraki gece yine geliyordu minik kevaşe.

    çok kedisever biriyim ve sürekli dışarıya mama koyuyorum ama zaten bozuk olan uyku düzenimin içine iyice sıçtığı için bu kediye karşı iyice mesafeliydim.

    aradan 2 ay geçtikten sonra * bir geceyarısı eve gelirken bahsi geçen kedinin koşarak penceremden içeriye girdiğini gördüm. çok garipsemedim çünkü özellikle havalar kötüyken sokak kedileri benim eve doluyor.

    içeriye girdiğimde kediyi göremedim, "nerede bu yahu?" demeye fırsat bulamadan, çekyatlarımdan birinden "miv" diye bir ses geldi.

    evimin etrafında tam tur çiftleşerek tavaf eden kedi, yavruları da gelip evin ortasına, çekyatın içine doğurmuş. yaşamın döngüsünü tamamlamış.

    yavru kediler karşısında tereyağı misali eridiğim için, mart ayındaki densizliklerini bir kalemde sildim. yavrular şu an neredeyse 1 aylık (3 erkek - alfa, caz ve panter) ve mutlu bir aile olarak yaşayıp gidiyoruz.

    tabii evimin düzeni ciddi anlamda etkilendi ve masraflarının haddi hesabı yok, ama olsun çok seviyorum.

    yani diyeceğim o ki, sabahın köründe uyandıran kedinin, evinize yerleşmek ve sizi sömürmek gibi amaçları da olabilir.
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap