3 entry daha
  • charlton athletic altyasında yetişip, 2015/16 sezonunda 4,9m € karşılığında soluğu liverpool'da alan 1997 (18) doğumlu ex stoper, yeni sol bek talihsiz genco.

    ilk sezonunda (2014/15) henüz 17 yaşında olmasına rağmen, ingiltere şampiyonşip ligi takımı charlton athletic'te stoper mevkisinde rotasyon oyuncusu olma başarısı gösterip, dikkatleri üstüne çekti.

    2015/16 sezonu başlagıcında ise ex liverpool teknik direktörü brendan rodgers, gencoyu kadrosuna kattı. liverpool'daki ilk senesinde, takımın ilk 5 maçında beklenmedik bir şekilde ilk 11'de forma giymeyi başarıp, alışkın olmadığı sol bek mevkisinde (yaşına başına bakmadan) geçerli bir performans ortaya koydu.

    tam da 'bence liverpool seviyesindeki takımların ilk 11'inde oynamak için yeterli olmayan' sol bek alberto moreno'dan kurtulduğumuzu düşünürken, ingiltere u21 milli takımı'ndan acı haber geldi.

    diz çapraz bağlarının birbiriyle helalleşip, yollarını ayırmasıyla tüm sezonu çok erken kapamış oldu. bu vefasız çapraz bağlar, nice futbolcunun kariyerini helak etti. gelişme çağında böyle bir talihsizlik yaşaması sonucu, bir wonderkid'in daha sonuna gelmiş olabiliriz.

    lakin henüz yaşı genç. bildiğiniz gibi bu tür sakatlıklardan kurtulma bahsinde, genç yaştaki oyuncuların toparlanabilmesi daha kolay oluyor. tekrardan form tutup, alberto moreno'yu tekrardan yedek klubesine hapsetmesi de ihtimaller dahilinde.

    ---bonus---

    içinde bulunduğu 2015/16 liverpool fc kadrosu için, bakınız da bakınız:

    (bkz: #60795816)

    ---bonus---
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap