3 entry daha
  • makina'cı, itici ve antipatik buğra gelene kadar otopark'ın samimiyetini ve detaycılığını severdim ama o zamandan beri abonelikten çıkıp sadece çok konuşulduğu için egea video'sunu izledim. yeni elemanlar gelmiş ve kurumsallık öne çıkmış diyorlar ama buğra ve kurumsallık hiç alakalı gelmiyor bana. belli ki ne yaptıklarını onlar da bilmiyorlar. ayrıca sadece araçların iç mekanlarını incelemek ve dış tasarım yokmuş gibi davranmak nasıl bir mantıktır? oturuyorlar koltuğa ve her şeyi oradan anlatmaya başlıyorlar. yahu bi aşağı inin ya. arka tasarımı göster, iki yorum yap, kapıları aç kapat, ne bileyim yani. egea'dan sonraki testleri görmedim ama bir gelişme olduğu sanmıyorum.

    otomobil dünyam'da eren tekin'e sanki bayi tarafından bir metin veriliyor ve o da metni okuyup test yapıyor. en ufak detaycılık yok. verdiği bilgilerin çoğuna aracın web sitesinden de ulaşabiliyorum. onun dışında hız ve çeşitlilik konusunda iyi gidiyor. çok başarılı bulmasam da karşılaştırma video'ları yayınlıyor. belli ki eren'in tarzı değişmeyecek, çözüm olarak yanına kendisinin tam zıttı, detaycı ve samimi bir karakter bulursa sınıf atlayabilir.

    bu üçlü arasında kötünün iyisi fahir'in carviser'ı. samimiyet açısından otopark kadar olmasa da fena değil. en azından eren gibi metin okumuyor. detay açısından yetersiz olsa da üslubu güzel, izleyeni yormuyor. en sevdiğim yanı da testin çoğunu live action yapması.

    aslında bunu üçüyle alakalı da söyleyebilirim. adam mesela aracın arkadaki yaşam alanından bahsedecekse bunu yolda rastgele giderken anlatıyor. otopark o kısımda fotoğraf gösteriyordu. arkadaş elinde kamera var, geç arkaya canlı canlı anlat. biz de daha düzgün anlayalım. bagajdan bahsedeceksen metinden okur gibi 400 litre deyip geçme. al kamerayı aç bagajı göster. bunu sadece fahir yapıyor. ama o da süreyi kısa tuttuğu için fazla detaya inemiyor.

    fahir, en çok umut vaat eden sensin. biraz süreyi uzat, detaya in, live action'ı arttır en iyisi sen ol.

    ekleme: buğra'yı otopark'tan şutlamışlar. çok doğru bir hareket. video'larını da silmişler. tekrardan abone oldum.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap