3 entry daha
  • kolay, online ön muhasebe programı.

    birçok artısı var. öncelikle tertipli, düzenli olmanızı sağlıyor. gelir ve giderleri bir yere yazmak ya da excel'e aktarmak gibi ama bunlardan çok daha net olarak görebiliyorsun her şeyi. arayüzü nefis o açıdan. excel'in ne kadar komplike olabildiğini de burada hiç anlatmayayım.
    e-fatura kesilebiliyor. ben çok fatura kestiğim için devlet olsun paraşüt olsun sevgilerimi gönderiyorum. o yoksa normal fatura girilebiliyor ki bu da elle aktarmaktan çok daha hızlı.
    işyerinde olmak zorunda değilsin. hani o bulut denen şey var ya insanların bir şeyler attığı, ben de verilerimi oraya atıyorum. çünkü beyin bedava.
    fakat ne yazık ki paraşüt değil. bu kadar hizmeti babalarının hayrına yapmıyorlar herhalde. aylık 45 lira gibi bir bedeli var. uzun vadeli düşünenler için fiyatta bi' şeyler yapmışlar. denemeden almam diyenlere, bir aylık deneme hizmeti de var.

    yakın zamana kadar "ben elalemin third party'sine neden bilgilerimi veriyorum ki" diyordum. fakat sonradan düşününce zaten ön muhasebe bu, ha deftere yazmışım ha buluta. yasal bir yaptırımı da yok bildiğim kadarıyla.

    yukarıyı tekrar okuyunca ilk defa bu kadar reklam kokan bir entry girdiğimi anladım. hadi yine iyisin paraşüt. şimdi bana indirim yap*
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap