2 entry daha
  • evet kadınların da erkeklerin de belli zorlukları var, şu cinsiyet daha zor diyemeyiz.

    lakin kadınların dünyasının 21 yaşına kadar pembe olduğunu uzmanlar söyler. yani bu demek oluyor ki sizin ayrıntılı düşünmenizden kasıt siz belirli bir olaya masallar diyarını, aşk filmlerini, romanları da dahil edip düşündüğünüz için evet sizinki biraz daha ayrıntılı.

    mesela sevgilinizle kavga edince intihar etmekle tehdit edersiniz, halbuki biz biliriz götünüz yemez, ama ihtimal de vermiyo değiliz çünkü dediğim gibi pembesiniz.

    veya erkekleri kolay kolay ağlarken göremezsiniz, bakın ağlamaz demiyorum ağlarken göremezsiniz diyorum. ağlarlar ama gözlerinin içine baksanız da göremezsiniz, erkek timsah gözyaşı dökmez çünkü, sizin gibi her halta ağlamaz, ağladığı zaman da belli etmez çünkü ağlamak için ağlar, gösteriş için değil.

    pembe dünyada yaşadığın zaten eklediğin resimlerden belli. benim 12 yaşındaki yeğenim paylaşıyor böyle şeyleri. aslında entry girilecek bir şey yazmamışsın ama başlık kanımıza dokundu o yüzden bukadar şey yazan olmuş. erkeklerle uğraşmayı bırakın, sonra elinizden kaybedince pişman oluyorsunuz.
179 entry daha
hesabın var mı? giriş yap