7 entry daha
  • oh mis.

    klasik bir buluşma özelliğiyle başlayan ama hangover filminde ki gibi karakterlerin "dün gece ne yaptık biz" halleriyle uyanmaları sonucu. bir adet tek günlük ilişki sonucu bebeğin ortaya sürüldüğü dizi.

    bunun yanında evli olduğu halde başka kadınlarla ilişkiler yaşamaya çalışan enişte, büyük bir ihtimalle daha önce yapmasına rağmen onu hep affetmiş bir eş, çocuğun babası zengin olunca birden sinirleri yumuşayan para delisi olan kardeşler ve anne... ve cabası ya.. ister bana geri kafalı diyin ister başka bi şey.

    bana ters kardeşim bu işler. çünkü olay bi noktayla kalmıyor. "pisliklerden komedi yapılmaya çalışılmış". bir erkek olarak şunu söyleyebilirim ki kadın aşağılanmaktan beter edilmiş..

    umarım rtük kardeş ona buna ceza vermek yerine bu dizinin ömrünü fazla uzatmaz. yazık çok yazık. burası türkiye abi ! buradaki gelenek, görenek bunu kaldırmıyor.. daha da ileri gideceğim; şu karaktersiz tecavüzcülerin türemesinin, okumamış toplumların bu gibi yapımlarla kandırılması çok kolay. neyse ilk bölümüne denk geldiğim güzel oldu. tekrardan izlememek dileğiyle.
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap