aynı isimde "pide (kedi)" başlığı da var
64 entry daha
  • yine 3 gündür koskoca ülkenin ana haber programlarına konuk olmaktadır. sanki dünyanın en önemli mevzusu gibi yine kaç kuruşa satılacak diye toplantılar yapılmış efendim, o toplantılardan bize görüntüler gösteriyorlar falan fistan. hayır zaten fiyat muhabbeti ve toplantı falan yine sadece istanbul ve zavallı koyuna dönmüş halkına mahsus. bunu da bütün ülkeye haber diye servis ediyorlar. 3 gündür ramazan'da istanbul'un hangi semti pideyi 1.80'e hangisi 1.85'e alacak diye dinlemek istemiyorum. ayrıca 1.85 ne? sürümden kazanıyorsunuz zaten el insaf. uyutun hala zavallı plaza, avm ve beton popülasyonunu bakalım.

    manyak mısınız arkadaş? ayrıca ramazan dışında pide denen şey yenmiyor mu nedir? hakikaten başka şehirlerde sadece ramazan'da satılıyorsa malsınız. hem milletin daha çok gündeminde olması lazım diğer 11 ayda daha çok tüketildiğinden... geleneksel olarak bir dingillik mı bu nedir? ramazan olunca en önemli gündemimiz pide mi olmalı?

    hurmaya da aynı muamele yapılıyor. hadi onu anladık. çok mineralli vs. açlıktan yere yapışan bünyeye iyi geliyor da pide ne ulan? niye bu kadar mühim? bi de saçma sapan bir çeşitleme yapıyorlar yok yumurtalı vs diye... o ne manasız bir usul. benim eskiden her sabah fırından aldığım pide çok daha güzeldi o yumurtalı ve kokulu şeyden.

    edit: hıh tam şu anda yine aynı muhabbet dönüyor ana haberde. beşiktaş'ta 250 gr. bilmemkaç kuruş, üsküdar'da 300 gr bilmemkaç lira, çağlayan'da bir ara sokak fırınında daha ucuzmuş. bütün türkiye'nin de derdi buydu mal oğlu mallar.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap