365 entry daha
  • bootloop problemini yaşayıp elveda dediğim telefonum. temmuz 2015 te çok da araştırmadan teknosadan almıştım. kamerası, tasarımı çok hoştu gerçekten keyifle kullanıyordum.2015 sonu 2016 başlarına kadar güzelce geldik fakat android sürüm güncellemesinden sonra şarj konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım.

    mayıs 2015'te de malum sorun* ile karşılaştım. cihazı da gerçekten temiz kullanmıştım, servise gönderilmek üzere teknosaya teslim ettiğimde de görevli de şaşırmıştı cihazın temizliğine.

    yenisi ile değişim kararı çıkınca da 20 iş günü sonuna kadar bekledim.o süreç içerisinde değişim gerçekleşmeyince de teknosadan ödediğim tutar karşılığındaki çek ile bir samsung galaxy note 4 aldım. bir daha lg alacağımı sanmıyorum.elektronik cihazlar şans işi derler klişe bir tabirle ama bu şans işinin ötesinde bir durum bence.

    edit: telefon ile beraber içerisinde kullandığım ve içerisinde 2000 küsür fotoğrafın da olduğu sd kart kullanılamaz hale geldi.pc ye taktığımda biçimlendirmeden kullanılamaz uyarısı veriyor.kurtarmanın yolunu bilen varsa ve yeşillendirirse müteşekkir olmamam imkansız.

    edit 2: sd kartı kullanılabilir hale getirip fotoğraf ve videoları kurtardım.şu şekilde yapıyoruz:
    başlat>çalıştır>cmd yazıp enter'a basıyoruz
    chkdsk f: /r yazarak entera basıyoruz ( f: dan sonra boşluk var )
    bunu uygulayarak kurtarabildim ben verilerimi.umarım başkalarına da faydası dokunur.
364 entry daha
hesabın var mı? giriş yap