4 entry daha
  • dün itibariyle 2 senelik 49 dolarlık kampanyasından yararlanıp satın aldığım vpn servisi. ilk defa vpn kullanacağım için biraz acemiyim.

    -ilk izlenimim genel olarak olumlu. windows arayüzü basit, kullanıcı dostu. yapmak istediğiniz şeye göre default seçenekler koymuşlar. ne farkları var tam bilmiyorum ama stream mi yapmak istersin download mı privacy mi önceliğin vs. diye seçenekler var. kullandıkça göreceğiz farklarını bakalım.
    -birkaç farklı ülke denedim. download/upload hızı tatmin edici. sayfaların açılması vs. hiç kötü değil. daha yavaş bekliyordum, hoşuma gitti.
    -ödeme sonrası hizmeti hemen kullanmaya başladım. tüm bilgiler anında 1-2 eposta ile geldi. bunu da beklemiyordum. 24 saat sonra açılır gibi birşeyle karşılaşmayı bekliyordum.
    -hem ios hem android mobil programlarını da kurdum. deneme fırsatım olmadı ama sıkıntı olmaz gibi hissettim.
    -torrent denedim, problem çıkmadı.
    -vpn'i ilk defa açınca internet bir koptu ama sonra toparladı, normale döndü. sanırım beklenen bir durum bu ilk vpn kullanımı sonrasında.

    iki ay sonra gelen edit:

    iki aylık kullanım sonrası performansı için orta diyebilirim. özellikle avrupa şampiyonası dönemi beni deli etti. çok fazla takılma ve kopma yaşadım. son dönemde daha stabil diyebilirim. gelişmeler oldukça buraya yazarım.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap